Politie Zuid-Holland-Zuid

07/04 Hoeksche Waard

07-04-2004 - Persberichten District III

CONTROLE
OUD-BEIJERLAND- Tijdens een verkeerscontrole hebben politieagenten 76 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit voor 44 keer het niet dragen van de autogordel, 1 keer voor een verlopen rijbewijs en 31 keer voor overschrijding van de maximumsnelheid van 50 km/uur. Ze hielden de controle op dinsdag, 6 april 2004, op de Beneden Oostdijk. In totaal controleerden de agenten 934 voertuigen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur.

STRIJEN- Tijdens een verkeerscontrole op de Trambaan hebben politieagenten 5 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit voor 4 keer het niet dragen van de autogordel en 1 keer voor het niet tonen van het rijbewijs. Ze hielden de controle op dinsdagavond, 6 april 2004, van 19.30 tot 10.00 uur.

INBREKERS OVERLOPEN
NUMANSDORP- Twee inbrekers zijn overlopen. Dit gebeurde op woensdagochtend, 7 april 2004, omstreeks 05.00 uur in de Burgemeester de Zeeuwstraat. De bewoner werd wakker van geluid. Toen hij naar buiten keek zag hij twee mannen in de achtertuin staan. Toen hij het raam open deed renden de mannen weg. Een zoekactie van politieagenten waarbij een politiehond werd ingezet leverde geen resultaat op. Vermoedelijk zijn de inbrekers een paar straten verderop in een auto gestapt en weggereden. Bleek dat de inbrekers gaatjes hadden geboord in een raam en een deur. Ze zijn niet binnen geweest.