CARGLASS

Ahmet Cosar vertegenwoordigt Carglass Nederland in Europa

Zondag 4 april vond in Tilburg de finale plaats van de Carglass Cup 2004. Acht Service Monteurs streden om de titel 'Beste Service Monteur van Nederland'. Ahmet Cosar van het Carglass Service Center Amsterdam Mobiel kwam daarbij als winnaar naar voren en mag zich 'Best Fitter 2004' noemen.

De 'Best Fitter 2004' is geselecteerd op technische uitvoering, correct gereedschapsgebruik, snelheid en omgang met de klant. Op de tweede en derde plaats zijn geëindigd: Leon Oostendorp (Heerenveen) en Anton Raijmakers (Nijmegen). Behalve de eer nemen zij ook nog een leuk geldbedrag mee naar huis.

Europese competitie
Als winnaar mag Ahmet Cosar Carglass Nederland vertegenwoordigen bij de internationale wedstrijd tussen de beste Europese servicemonteurs. Deze finale van de Europese competitie vindt plaats in Tilburg op 29 juni 2004.

Vakmanschap
De Carglass Cup is een echt 'vakmanschapskampioenschap' waarmee Carglass het belang van de kwaliteiten van haar Service Monteurs onder de aandacht brengt, zowel intern als extern. De monteurs gaan enthousiast de strijd aan met hun collega's in deze populaire competitie.

Grote belangstelling
Dat het leuk is om de Carglass Service Monteur aan het werk te zien, bleek uit de drukbezochte finale. Veel familie, vrienden en natuurlijk collega's van de deelnemende monteurs kwamen hun favoriet aanmoedigen.


07 apr 04 12:21