Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


7 april 2004


ALMEN - Inbraak woning mislukt

Inbrekers hebben dinsdag tevergeefs geprobeerd in te breken in een vrijstaande woning aan de Heuvelweg.
De daders probeerden twee openslaande ramen en een zijdeur open te breken. Dit lukte niet en zij zijn de woning dus niet binnen geweest. Wel is er schade ontstaan met een bedrag van ruim 400 euro.


ZUTPHEN - Inbraak op klaarlichte dag


Dinsdagmiddag is er op klaarlichte dag ingebroken in een woning aan de Vijfmorgenstraat. Men sloeg de ruit van de keukendeur in en kwam zo de woning binnen. De bewoners missen onder meer een spelcomputer met bijbehorende spelletjes en een mobiele telefoon mee. Getuigen worden verzocht de politie te bellen.


LOCHEM - Controle autogordel schoolverkeer


Medewerkers van het regionale verkeershandhavingsteam en agenten van het politieteam Lochem/Gorssel hebben dinsdag bij diverse scholen een controle gehouden op het dragen van de autogordel, zowel voor- als achterin. Deze controle werd gehouden in het kader van de Algemene Landelijke Actie Gordelcontrole. De politie deelde éénentwintig processen-verbaal uit voor het niet dragen van de gordel. Hiervan hadden zeventien volwassenen de gordel niet om en acht kinderen onder de twaalf jaar, die achterin de auto zaten. Een aantal kinderen werd verblijd met Goochem, het zogenoemde gordeldiertje.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --