Bouwfonds

PERSBERICHT

BOUWFONDS START DERDE VASTGOED CV VOOR PARTICULTIERE BELEGGERS ouwfonds start derde vastgoed CV voor particuliere beleggers


- Specifiek woningfonds dat belegt in huurwoningen -

Hoevelaken, 7 april 2004 - Bouwfonds Asset Management presenteert vandaag haar derde vastgoedfonds voor particulieren: Bouwfonds Solid Fund CV. Dit fonds koopt, exploiteert en verkoopt in Nederland gelegen huurwoningen. Het geprognosticeerde gemiddelde enkelvoudige rendement bedraagt jaarlijks 9,2% bij een looptijd van 7 jaar en 7 maanden, tot en met 31 december 2011. In totaal zijn 598 participaties van E 15.000,- beschikbaar. De vastgoedportefeuille bestaat uit 331 eengezinswoningen en 25 losse garages gelegen in zes verschillende steden.

Bouwfonds Solid Fund CV is het derde Nederlandse (niet-beursgenoteerde) vastgoedfonds voor particulieren van Bouwfonds Asset Management en het eerste fonds dat zich specifiek richt op huurwoningen. Met de opzet van Solid Fund spitst Bouwfonds zich specifiek toe op het lagere segment van de huurwoningmarkt. Door de aanhoudende krapte in het lagere segment en de te verwachten verkoopwinsten, verwacht Bouwfonds een aantrekkelijk totaal rendement. De woningen zijn gelegen in in Malden, Nijmegen, Roerdalen, Oosterhout, Hellevoetsluis en Dordrecht. De plaatsing van de participaties in Bouwfonds Solid Fund CV zal geheel worden verzorgd door Bouwfonds Asset Management. Op 29 maart 2004 is door de Autoriteit Financiële Markten aan Bouwfonds Solid Fund CV een tijdelijke vergunning verleend voor het aanbieden van participaties gedurende een periode van maximaal drie maanden.

Samenwerking Stienstra
Bouwfonds Asset Management is ten behoeve van Solid Fund een strategische samenwerking aangegaan met Stienstra Beleggingen. Bouwfonds en Stienstra hebben de intentie meerdere vastgoedbeleggingsfondsen op te zetten onder de naam Bouwfonds Solid Fund. Bouwfonds treedt op als fund manager van deze fondsen. Het property management wordt uitgevoerd door Stienstra.

Het prospectus kan worden aangevraagd via de website van Bouwfonds, www.bouwfonds.nl, thema beleggen.de website van Bouwfonds, thema beleggen.

Hoevelaken, 7 april 2004
ABN AMRO Bouwfonds Nederlandse Gemeenten N.V.

Voor nadere informatie:
Bouwfonds Asset Management BV
De heer R.N.M Moritz
telefoon: 033 - 750 47 00
fax: 033 -750 47 55

Voor de risico's verbonden aan Bouwfonds Solid Fund CV wordt verwezen naar het prospectus en de financiële bijsluiter. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belangstellenden dienen het prospectus en de financiële bijsluiter in zijn geheel te bestuderen en eventueel onafhankelijk (juridisch en fiscaal) advies in te winnen.