Dienstenbond CNV

Het nieuwe CAO-boekje voor de AGF Detailhandel
07-04-2004

Onlangs hebben onze leden werkzaam in de AGF Detailhandel het nieuwe CAO-boekje ontvangen. Deze CAO geldt tot 1 april 2005, dus de houdbaarheidsdatum duurt nog even voort.

CNV Dienstenbond werkt dagelijks keihard om de belangen voor werknemers in de handel, dus ook in de AGF detailhandel, veilig te stellen.
Het is echter economisch gezien een lastige tijd. Juist ook in de AGF-branche hebben de meeste bedrijven het echt moeilijk. Toch voorziet deze CAO in goede afspraken, met name ook gericht op uw opleidingsmogelijkheden.

Een goed opgeleide medewerker heeft veel betere kansen op de arbeidsmarkt dan niet opgeleiden. Doe daar uw voordeel mee. Via het Centrum voor Kennis en Opleiding (CKO) worden vele cursussen aangeboden. CNV Dienstenbond is één van de oprichters en initiatiefnemers van CKO geweest.

Uw belang wordt niet alleen via CAO-onderhandelingen centraal gesteld, maar ook op tal van andere plaatsen. Zo maakt CNV Dienstenbond ook deel uit van het bestuur van het pensioenfonds, het bestuur van het VUT-fonds, enz., enz. Voor u niet altijd even zichtbaar, maar niet minder belangrijk voor uw inkomen nu en in de toekomst.

CNV Dienstenbond biedt voorts allerlei voordelen, zo is er een financieel adviesbureau, een OR ondersteuningspunt, een rechtsbijstandverzekering voor elk lid enz., enz. Dat alles maakt deel uit van het standaardpakket dat u als lid van CNV Dienstenbond krijgt voor betaling van de contributie.

Kortom, u als lid bent zeer belangrijk voor ons, maar ook uw collega is belangrijk. Te vaak is hij of zij echter geen lid. Het is nu de tijd dat ook uw collega lid wordt. Aan de achterzijde van deze info vindt u een aanmeldingsbon. Laat uw collega deze invullen en opsturen.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de onderhandelaar voor de AGF-sector, Richard Leloux. Telefoon (023)5670615
of email r.leloux@cnvdibo.nl