Politie Twente

Nagekomen persberichten Politie Twente van 7 april 2004

Automobilist gewond

Automobilist raakt gewond bij eenzijdig ongeval

Tubbergen

Een 47-jarige automobilist uit Tubbergen reed woensdagmorgen 7 april omstreeks 08.35 uur op de Almeloseweg in Tubbergen. Hij reed vanuit Tubbergen in de richting Harbrinkhoek. Door nog onbekende oorzaak verloor hij de macht over het stuur en botste nagenoeg frontaal tegen een boom. De 47-jarige man raakte bekneld en werd door de brandweer uit de auto geknipt. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, waar bleek dat hij onder meer een hersenschudding en een gebroken knieschijf en pols had opgelopen. Een deel van de Almeloseweg is tot 10.30 uur in beide richtingen afgesloten geweest. (bps: 04-042662)

Letsel bij aanrijding

Automobilist raakt gewond bij aanrijding tussen twee personenauto's

Rijssen

Op de kruising Spoelerstraat/Nijverdalseweg/Butaanstraat in Rijssen vond woensdagmorgen 7 april omstreeks 10.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 18-jarige man uit Enter reed op de Butaanstraat en verleende op genoemd kruispunt geen voorrang aan een voor hem van rechts komende auto, bestuurd door een 35-jarige vrouw uit Nijverdal. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij de 18-jarige bestuurder (nog onbekend) letsel opliep. Hij werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 04-042685)

Fietser gewond bij aanrijding

Fietser raakt gewond bij aanrijding met personenauto

Hengelo

Een vrouw uit Hengelo (leeftijd nog onbekend) reed woensdagmorgen 7 april omstreeks 10.10 uur in haar auto over de P.C. Hooftlaan in Hengelo. Zij verleende op het kruispunt met de Laan van Driene geen voorrang aan een voor haar van links komende 61-jarige vrouw uit Hengelo, die op haar fiets op het fietspad gelegen naast de Laan van Driene reed gaande in de richting H.C. Pootstraat. Er ontstond een aanrijding, waarbij de 61-jarige vrouw een hoofdwond opliep. Zij ging voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis. (bps: 04-042671)

Eenzijdig ongeval met letsel

Automobilist raakt gewond bij eenzijdig ongeval

Ambt Delden

Woensdagmorgen 7 april vond omstreeks 08.25 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Slampsweg in Ambt Delden. Een 26-jarige automobilist uit Goor verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een rechts van de rijbaan staande boom. Door de klap werd de voorzijde van de auto losgescheurd. Het motorblok rolde in het rechts van de berm gelegen Twentekanaal. De auto botste vervolgens zijwaarts tegen een tweede boom. De 26-jarige man raakte bekneld en werd door de brandweer uit het voertuig gehaald. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, waar bleek dat hij onder meer enkele kneuzingen en een bovenbeenfractuur had opgelopen. Door een duikteam van de brandweer werd het motorblok uit het water gehaald. (bps: 04-042667)

Aanrijding met letsel

Vrouw op fiets raakt gewond bij aanrijding met personenauto

Almelo

Een 73-jarige automobilist uit Almelo sloeg woensdagmorgen 7 april omstreeks 11.30 uur vanuit de Wierdensestraat rechtsaf de Burgemeester Raveslootsingel in Almelo in. Op dat moment naderde hem op dezelfde rijbaan vanuit tegenovergestelde richting een 75-jarige vrouw uit Almelo. De vrouw fietste aan de verkeerde kant van de weg. De vrouw raakte met haar fiets de spiegel van de auto en kwam ten val. Zij liep door de val rugklachten op en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, waar zij een nacht ter observatie moet blijven. (bps: 04-042702)

Ageeth Doldersum: 053-4555588


---- --