Gemeente Nijkerk


Schade in park De Bogen door crossers

Momenteel werkt de gemeente hard aan de aanleg van het park in de nieuwbouwwijk De Bogen. Onlangs zijn bomen gepland en is het gras ingezaaid. Kortom, stukje voor stukje is te zien hoe het unieke park er uit komt te zien.

Helaas is de afgelopen dagen het pas ingezaaide gras ernstig vernield. Dikke bandensporen wijzen uit dat vandalen met crossauto's en -motoren het park danig omgeploegd hebben. De politie heeft twee daders ter plaatse aan kunnen houden. De schade wordt op deze personen verhaald. De gemeente hoopt dat men beseft dat door dit soort gedrag de kosten van de aanleg van het park onnodig hoger worden.

De gemeente Nijkerk roept u dan ook op om bij vandalisme actie te ondernemen, bijvoorbeeld door het aanspreken van betrokkene(n) of het bellen van de politie, telefoon: 0900 - 8844. Verder kunt u over zaken rond wijkbeheer en de openbare ruimte contact opnemen met Snel Herstel, telefoon: 247 23 33. Meldingen kunt u ook kwijt bij de Servicebalie Wijkbeheer, open iedere ochtend van 08.30 uur tot 12.30 uur en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Nijkerk, 6 april 2004
Afd. BPC/Communicatie