Politie Drenthe

woesdagmiddag 07-04-04

Assen 07-04-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Auto in de sloot
SCHIPBORG - Een 19-jarige autobestuurder uit Emmen raakte op de N34 door onbekende oorzaak in de berm en raakte vervolgens de controle over zijn auto kwijt. Hij kwam tot stilstand in een sloot. Voor de zekerheid is de bestuurder overgebracht naar het Martiniziekenhuis.

Reeks auto-inbraken
VLEDDER De politie onderzoekt een reeks van auto-inbraken in Vledder. In de nacht van dinsdag op woensdag werden diverse autos opengebroken. Bij de politie werd aangifte gedaan van een auto-inbraak in de Lijnland, een radio/cd speler was de buit. Ook aan de Nijbrecht was dit zelfde het geval. In de straat De Rikken kreeg de politie twee meldingen. En een auto die geparkeerd stond aan de Wilderapels mist eveneens een radio/cd speler.

Winkeldief gepakt
EMMEN Een 59-jarige dief uit Emmen werd woensdagmorgen betrapt op het stelen van een kogelbiefstuk en een reep chocolade in een supermarkt aan de Alerderbrink. De politie heeft de verdachte meegenomen naar het bureau, de man kreeg een dagvaarding.

Dana Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-361260 of 06-52 55 4218. info@politie-drenthe.nl