Ingezonden persbericht


Persbericht

HEMA WINT P&O PROFFIE 2004

De P&O Proffie 2004, de PW/Berenschot vakprijs voor succesvol personeelsmanagement, is dinsdag 6 april uitgereikt aan de HEMA.

De retailorganisatie versloeg daarmee de vier andere genomineerden Cool Cat Fashion, De Jong & Laan accountants belastingsadviseurs, Interpolis Leven en Particulier en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. De jury, voorgezeten door Kees van der Waaij, directievoorzitter Unilever Nederland, roemde met name de bijdrage die het personeelsbeleid van de HEMA levert aan het primaire proces van de organisatie en de innovatieve manier waarop dit wordt ingevuld. De P&O Proffie is een initiatief van organisatieadviesbureau Berenschot en PW, vakblad voor personeelsmanagement. De jury bestond, naast Van der Waaij, uit Agnes Jongerius (cao-coördinator FNV Vakcentrale), Mieke Posthumus (hoofd kennis- en leercentrum IND en directeur Nederlandse stichting voor corporate universities), René Tissen (voorzitter center of Human Resource and Organizational Management van Nijenrode en managing partner KPMG Knowledge Advisory Services), Joep Bolweg (directeur Berenschot HRM en hoogleraar aan de VU Amsterdam) en Toine Al (hoofdredacteur PW).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met redactie PW, Toine Al telefoon: 023-5463417 of Berenschot HRM, Bianca Dekker telefoon: 030-2916916.

---- --