SKYRADIO


Naarden, 7 april 2004

Lezers Telegraaf en Luisteraars Sky Radio stellen zelf De Beste Nederpop cd samen

Luisteraars van Sky Radio en lezers van De Telegraaf kunnen binnenkort hun eigen interactieve nederpop dubbel cd samenstellen. In samenwerking met Dagblad De Telegraaf en de compilatie divisie van Universal Music, Universal TV kunnen ze op skyradio.nl stemmen op hun favoriete 40 nederpopnummers van de afgelopen 30 jaar. De 40 nederpophits die de meeste stemmen hebben ontvangen, zullen op De Beste Nederpop dubbel cd komen te staan, die vanaf 6 mei in de winkels zal liggen. Deelnemers aan de actie, maken ook nog eens kans op o.a een schitterende Samsung Plasma televisie.

Deelnemers kunnen kiezen uit 250 nummers van hedendaagse artiesten als Marco Borsato, Acda en De Munnik en BlOf, maar ook oudere nummers van bijvoorbeeld Doe Maar, De Dijk en Boudewijn de Groot. Op de playlist van Sky Radio is een groot deel van deze nederpophits terug te vinden. De actie, die van 9 april tot 24 april loopt, zal in een speciale popbijlage worden afgetrapt in De Telegraaf en verder ondersteund worden door een promotiecampagne op Sky Radio. In De Telegraaf staat een paginagroot overzicht van alle 250 liedjes waaruit men kan kiezen.

Op 29 april worden de 40 meest gekozen nederpophits bekend gemaakt op skyradio.nl en in De Telegraaf. Een week later is De Beste Nederpop dubbel cd overal verkrijgbaar en zal Universal TV een landelijke tv-campagne starten.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en op de kabel. Sky Radio 101 FM is de enige echte non-stop muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.