Ingezonden persbericht


UITNODIGING/PERSBERICHT

Schilderijententoonstelling van kunstenares
ELISABETH KARSTENS

in het ISVW CONFERENTIEHOTEL, Dodeweg 8 te Leusden Officiële opening op woensdag 7 april 2004 om 19.00 uur door wethouder T.G.W. Jansma van de gemeente Leusden De avond duurt tot 21.00 uur
Muzikale omlijsting: Thomas Peperkamp uit Hoorn op klassiek (akoestisch) gitaar De expositie duurt tot en met vrijdag 28 mei 2004

De uit Amersfoort afkomstige kunstenares Elisabeth Karstens exposeert met nieuwe verrassende abstracte werken die het bekijken meer dan waard zijn. Tot 28 mei a.s. zijn deze eyecatchers i.s.m Amadeus Art & Rotown Art te bezichtigen in het ISVW Conferentiehotel (voorheen De Queeste) in Leusden. Elisabeth Karstens geeft op een bijzondere manier uiting aan haar beleving en waarneming. Ze maakt hierbij gebruik van de spirituele en psychologisch werking van kleuren. Door toepassing van metaforen en (poëtische) teksten geeft ze aan haar schilderijen een mythische en symbolische sfeer. Haar materiaalgebruik varieert van acrylverf, zand, houtskool tot grafiet. Haar grootste inspiratiebron is de natuur waarmee ze met haar schilderijen een denkbeeldige dialoog aangaat.

Het ISVW Conferentiehotel ligt aan de rand van het bosrijke landgoed Den Treek. De basis van het ISVW Conferentiehotel is de in 1916 door Frederik van Eeden opgerichte Internationale School voor Wijsbegeerte. De accommodatie is niet alleen toegespitst voor cursussen die het Instituut voor Wijsbegeerte aanbiedt, maar is ook bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten die door het bedrijfsleven en de overheid worden georganiseerd. Het, door architect K.P.C. de Bazel ontworpen, charmante hoofdgebouw stamt uit 1917 en is recent stijlvol gerenoveerd.

In deze tot de verbeelding sprekende omgeving en entourage komen de prachtige abstracte schilderijen van Elisabeth Karstens bijzonder tot hun recht. Wilt u genieten van inspirerende kunst in een idyllische en smaakvolle omgeving, dan mag u deze schilderijenexpositie beslist niet missen. Alle geëxposeerde werken zijn te koop, dus zorg dat u er snel bij bent. Het personeel van het ISVW conferentiehotel maakt u graag wegwijs, zodat u onder het genot van een gratis kopje koffie de bijzondere expositie kunt bezichtigen.
Uw komst stellen wij bijzonder op prijs en we hopen u graag te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

ISVW Conferentiehotel,

Annelies de Koning, manager

Amadeus Art

amadeusart@planet.nl

ISVW Conferentiehotel
Dodeweg 8

3832 RD Leusden
tel. (033) 465 07 00
email: info@isvw.nl
internet: www.isvw.nl
internet: www.amadeusart.nl internet: www.rotownart.nl