ARVINMERITOR INC

ArvinMeritor maakt de 2003 Europese leveranciers bekend

ArvinMeritor maakt de 2003 Europese leveranciers van het jaar bekend

TROY, Michigan, April 7/PRNewswire/ -- ArvinMeritor, Inc. (NYSE: ARM) maakte vandaag de winnaars bekend van de jaarlijkse leverancierprijzen. Deze prijzen -- die op 25 maart 2004 werden uitgereikt tijdens ArvinMeritor's 2004 European Supplier Conference in Hoofddorp, Nederland -- erkennen een bijzondere prestatie in customer service, productkwaliteit, levering en kostenreductie.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20010524/ARVINLOGO )

De winnaars van de 2004 Leverancier van het jaar en de ArvinMeritor business group klanten zijn:


-- The EuroSourceLine Group - Non-Production
-- The Muller Group - Commercial Vehicle Systems en commerciële aftermarket producten en diensten

-- Societe du Caoutchouc Technique et Industriel (SCTI) - Light Vehicle
Aftermarket

-- Takata Petri - Light Vehicle Systems

-- Witzenmann - Leverancier met de meeste verbetering

De OEM verwachtingen van supply chain performance op alle gebieden zijn nooit hoger geweest. Het is derhalve uitermate belangrijk voor Tier One leveranciers om een lean en effectief leverancierteam bijeen te brengen. Leveranciers dienen continue verbetering te omhelzen en innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen om aan de vraag van de klant te voldoen -- op tijd en tegen de laagst mogelijke kosten.

De ArvinMeritor leverancier conferenties worden elk jaar in Europa, Mexico, Noord-Amerika en Zuid-Amerika gehouden, en geven de leveranciers de mogelijkheid met elkaar te praten en de uitdagingen van de auto-industrie te bespreken. De conferentie richt zich op de ArvinMeritor's verwachtingen van haar leverancier, en biedt een aantal hulpmiddelen -- waaronder de Supplier Trade Exchange website -- zodat ArvinMeritor en haar leveranciers een wereldwijde value chain kunnen creëren.

ArvinMeritor, Inc. is met 8 miljard dollar een vooraanstaande wereldwijde leverancier van diverse geïntegreerde systemen, modules, en componenten aan de auto-industrie. Het bedrijf verleent zijn diensten aan speciale OEM's voor lichte voertuigen, commerciële vrachtwagens, en aanverwante markten.

Het hoofdkwartier van ArvinMeritor is gevestigd in Troy (Michigan) en verspreid over 27 landen heeft het bedrijf ongeveer 32.000 medewerkers in meer dan 150 productiefaciliteiten. De gewone aandelen van ArvinMeritor worden verhandeld op de beurs van New York onder het symbool ARM. Meer informatie kunt u vinden op de website van het bedrijf, www.arvinmeritor.com

Source: ArvinMeritor Inc

CONTACT: Mediavragen: Krista McClure van ArvinMeritor, Inc,
+1-248-435-7115, krista.mcclure@arvinmeritor.com, Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20010524/ARVINLOGO, PRN fotobank: photodesk@prnewswire.com, Bedrijfsnieuws op datum: http://www.prnewswire.com/comp/762401.html, Website: http://www.arvinmeritor.com


07 apr 04 08:43