Jaarbeurs Utrecht


Persberichten Perskamer: Holland Art Fair

Enthousiasme voor deelname aan Holland Art Fair 2004 zeer groot

Persbericht

Utrecht, 11 december 2003

Opening door Drs. W.J. Deetman, burgemeester van Den Haag

Van 8 tot en met 12 april 2004 tonen ruim zeventig galeries in het Nederlands Congres Centrum moderne en hedendaagse kunst van verschillende toonaangevende kunstenaars. De Holland Art Fair wordt voor de negende keer in Den Haag georganiseerd. Men verwacht in 2004 weer een recordaantal buitenlandse exposanten uit onder meer Italië, Frankrijk, Polen en Rusland.

Op woensdag 7 april zal de Holland Art Fair tijdens een besloten preview geopend worden door de burgemeester van Den Haag, Drs. W.J. Deetman. Hiermee bevestigt de burgemeester het belang van het evenement tijdens culturele jubileumjaar van de stad Den Haag.

Topgaleries van KunstRai kiezen voor Holland Art Fair De Holland Art Fair staat garant voor de kwaliteit van de aangeboden werken. In deze tijd van nieuwe digitale technieken, is het voor de consument steeds moeilijker originele kunst te herkennen. Schilderijen bij de Holland Art Fair zijn unica's. Van andere type kunstwerken is slechts een beperkte en genummerde oplage geaccepteerd. Art prints en reproducties worden op de Holland Art Fair niet gepresenteerd. Het succes van deze consumentenbeurs blijkt eveneens uit de komst van bekende galeries die voorheen op de KuntRai exposeerden.

Nieuw in 2004
Middels prachtige sculpturen zal een wandelroute over de Holland Art Fair worden uitgezet. Hiermee kan de bezoeker zijn weg langs alle prachtige presentaties makkelijk vinden en hoeft hij/zij niets te missen. Op de vrijdagavond worden sponsors en vrienden van musea voor moderne kunst van harte welkom geheten. De musea kunnen hiervoor kaarten aanvragen bij de organisatie van de Holland Art Fair.

Holland Art Fair Donderdag 8 tot en met maandag 12 april 2004 Nederlands Congres Centrum (NCC) te Den Haag
Openingstijden: donderdag 11-19.00 uur, vrijdag 11-22.00 uur, zaterdag+zondag 11-19.00 uur
Toegangsprijs ¤ 13,- (kinderen tot en met 11 jaar gratis)


-.-.-.-.-.-