SENTER

Direct een afspraak met een Senter-adviseur

Informatie en persoonlijke gesprekken op senter-bedrijvendag

Direct aan tafel met één van de adviseurs van Senter. Dat kan dit jaar op de Senter-bedrijvendag. De bedrijvendag vindt plaats op donderdag 8 april, in Ahoy' Rotterdam. Senter, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken, is verantwoordelijk voor het uitvoeren van subsidie-, krediet- en fiscale regelingen en programma's op het gebied van technologie, energie, milieu, export en internationale samenwerking. De bedrijvendag is hét evenement waar ondernemers over al deze regelingen informatie en advies kunnen krijgen. In individuele gesprekken met de Senter-adviseurs, maar ook op een informatiemarkt en tijdens workshops.

Om het ondernemers makkelijker te maken de weg te vinden in alle regelingen en programma's, is de Senter-bedrijvendag thematisch georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops over internationaal ondernemen en samenwerken, innovaties en financiering in het MKB, octrooien en industrieel eigendom, samenwerken met onderzoeksinstellingen en duurzaam ondernemen. Naast de workshops kunnen MKB'ers op de dag terecht in een van de 22 stands op de informatiemarkt. Bovendien is er de mogelijkheid een persoonlijk gesprek met een van de adviseurs van Senter te voeren.

Bijzonder aan de bedrijvendag 2004 is dat deze gelijktijdig plaatsvindt met Business in Ahoy'. Dit tweedaagse evenement (7 en 8 april), is bedoeld als ontmoetingsplaats voor ondernemers uit de regio Rijnmond en platform voor innovatie, netwerken en kennisoverdracht. Senter en Ahoy' verwachten dat beide evenementen elkaar zeker kunnen versterken.
Meer informatie over de Senter-bedrijvendag is te vinden op www.senter.nl/bedrijvendag. Via deze site kunnen ondernemers zich ook inschrijven voor de dag.