Ingezonden persbericht


IJsselstein, 25 maart 2004

MOLENAAR RACING GP nodigt u uit voor haar:

TEAM- en SPONSOR PRESENTATIE 2004

Op dit moment rijden de heren Grand Prix-coureurs hun eerste officiële IRTA-tests in Barcelona en Jerez, die traditiegetrouw als start van het nieuwe GP-seizoen worden gezien. Onder hen ook de twee nieuwe rijders in het team van Molenaar Racing GP, die voor GP-seizoen 2004 aan alle 16 GP's gaan deelnemen in de 125cc en 250cc klasse.

Direct na terugkomst van deze testsessies en vlak voor het vertrek naar de openings Grand Prix in Zuid Afrika, organiseert Molenaar Racing GP haar teampresentatie voor seizoen 2004.

Langs deze weg nodigen wij u van harte uit om op donderdag 8 april a.s. om 13h30 aanwezig te zijn bij de teampresentatie van Molenaar Racing GP.

Als locatie voor de team- en sponsorpresentatie voor de Nederlandse media is gekozen voor de hagelnieuwe RACESHOP van Arie Molenaar Motors in IJsselstein (Utr.). Ontvangst vanaf 13h00, adres Einsteinweg 4, 3404 LK IJsselstein.

Het Molenaar Racing GP team, o.l.v. teameigenaar Arie Molenaar, teammanager Martin van Genderen en chef technicus Hans Spaan, gaat in het seizoen 2004 van start met de coureurs:

RAYMOND SCHOUTEN (NL - Honda 125cc)
&
JAKUB SMRZ (CZ - Honda 250cc)

Naast de presentatie van het team en haar nieuwe hoofdsponsor en co-sponsors, bestaat vanzelfsprekend de mogelijkheid voor een persoonlijk interview met zowel beide coureurs als de teamleiding.

Graag tot ziens op donderdag 8 april !

Met sportieve groet,

Molenaar Racing GP

Arie Molenaar (team-owner) en Martin van Genderen (team manager)

Wij zouden het zeer op prijs stellen indien u ons d.m.v. bijgevoegde antwoordformulier kunt laten weten of u gebruikt maakt van onze uitnodiging.

Bijlagen: Antwoordformulier en routebeschrijving naar Arie Molenaar Motors.

Ingezonden persbericht