Gemeente Heythuysen

Nieuws

Opening Cultureel Centrum De Zaal

Opening Cultureel Centrum De Zaal Bouwfase nadert zijn einde

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de realisering van het nieuwe gemeenschapshuis in de kern Heythuysen. Dit nieuwe gemeenschapshuis, tussentijds gedoopt tot Cultureel Centrum De Zaal, nadert nu met rasse schreden zijn voltooiing. Binnenkort zal dit gloednieuwe, multifunctionele gebouw in gebruik genomen worden door diverse Heytser verenigingen. Het beheer van het gebouw is in handen van de Stichting Cultureel Centrum De Zaal, beter bekend onder de oude naam: Stichting Zaal Marcel.

Op dit moment verkeren de bouwwerkzaamheden in de afbouwfase. Vele onderaannemers, waaronder ook lokale ondernemers, zijn momenteel volop bezig met de afwerking van het gebouw. Wanden worden geschilderd, elektra geïnstalleerd en vloeren gelegd. De voortgang is op dit moment zodanig, dat het mogelijk was een aantal data vast te stellen. Zo zal op 8 april de vooroplevering plaatsvinden, gevolgd door de oplevering en sleuteloverdracht op 29 april a.s.
Vanaf 30 april kan De Zaal vervolgens beperkt in gebruik genomen worden. Vanaf 8 mei kan De Zaal volop in gebruik worden genomen.

Officiële opening
Door het stichtingsbestuur zijn een aantal openingsactiviteiten georganiseerd in samenwerking met het verenigingsleven uit Heythuysen. Deze activiteiten zullen plaatsvinden in het weekeinde van vrijdag 14 tot en met zondag 16 mei a.s.
Reserveer nu vast deze data! Tijdens dit weekeinde zal ook de officiële opening van het gemeenschapshuis plaatsvinden. Hierover wordt u nog uitgebreid geïnformeerd.