Grontmij

Grontmij NV



6/4/2004 - Zorgzaam vernieuwen

Vergrijzing, fusies, schaalvergroting, kwaliteitsborging, zorgketens, privacywetgeving, regio-nale samenwerkingsverbanden en technische vooruitgang: maatschappelijke trends die vra-gen om andere zorg. De gezondheidszorg staat voor lastige uitdagingen. Woensdag 7 en donderdag 8 april presenteert Grontmij haar oplossingen voor de zorgsector op het NVTG Congres in Noordwijkerhout.

Met onze kennis en kunde zijn wij in staat samen met onze opdrachtgevers deze uitdaging aan te gaan. Zij kunnen bij ons terecht voor een breed pakket aan diensten. Onze kracht is onze veelzijdigheid. Met een integrale aanpak en een keur aan specialisten leveren wij een variëteit aan plannen, oplossingen en projecten op het gebied van bouw, infrastructuur en milieu. We bedenken concepten, geven advies, regisseren, realiseren en exploiteren. Organise-rend vermogen en flexibiliteit zijn daarbij onze kenmerken. We nemen initiatief en denken mee over optimale, duurzame oplossingen. Dat doen we uiteraard in nauwe samenwerking met onze klant en eventueel andere partijen.

Producten en diensten Grontmij
* Een gezond binnenklimaat
* ICT-handen aan het bed
* Locatie in ontwikkeling
* Parkeren op maat

* Verbouw in operation

De NVTG
De Nederlandse Vereniging voor Technisch facilitair management in de Gezondheidszorg (NVTG) richt zich op facility management in de gezondheidszorg. De leden zetten zich in voor alle categorieën zorginstellingen zoals ziekenhuizen, de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en de thuiszorg. Kennisoverdracht en netwerking zijn be-langrijke doelen van de NVTG. De vereniging organiseert bijeenkomsten, studiedagen en congressen.