Grontmij

Grontmij NV



7/4/2004 - Licht op energie

Een geliberaliseerde energiemarkt, strengere milieueisen en een toenemende vraag naar betere milieuprestaties. In de veranderende energiemarkt geeft Grontmij deskundig en onafhankelijk advies. Donderdag 8 april zijn we aanwezig op de Klimaatbeurs Noord-Holland in Amsterdam.

De ontwikkeling en realisatie van een duurzaam energiesysteem vergt nieuwe vormen van technische uitvoering, financiering, juridische constructies en organisatie. Duurzaamheid en kwaliteit van de energievoorziening dienen gegarandeerd te zijn tegen zo laag mogelijke kosten en met behoud van vrijheid bij de energie-inkoop.

Producten en diensten

* Energiebeleid

* Energie voor locaties
* Energie voor gebouwen
* Duurzame energie uit biomassa en reststoffen

Klimaatbeurs
De Klimaatbeurs brengt vraag en aanbod op het gebied van lokaal klimaatbeleid bij elkaar. Meer dan 40 aanbieders presenteren op de Klimaatbeurs hun producten en diensten op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. In stands en interactieve workshops vinden bezoekers antwoord op vragen als: wat is er te koop, waar vind ik de kennis, producten en diensten die ik nodig heb en wie zijn de aanbieders? De Klimaatbeurs wordt gehouden in gebouw De Bazel in Amsterdam.

Internetsite Klimaatbeurs

Meer informatie kunt u krijgen bij Jaap van der Wal, telefoon 06-5312 3281.

---