DYADE


DYADE INTRODUCEERT INTEGRAAL CURSUSAANBOD LUMPSUM VOOR HET ONDERWIJS

Het primair onderwijs krijgt binnenkort te maken met een nieuw bekostigingsstelsel; lumpsum. De komst van lumpsumfinanciering in het primair onderwijs lijkt een bron van dilemmas te zijn en dreigt tot oeverloze discussies te leiden. Moet je voor of tegen zijn? Moet je kiezen voor bestuurlijke schaalvergroting? Moet je vooraan lopen, of kun je beter afwachten? Wordt het een grote verandering of is het een marginale aanpassing? Zal de wal het schip keren? Is het een kans of een bedreiging?

Dyade Dienstverlening Onderwijs erkent de behoefte in het onderwijs aan meer duidelijkheid en heeft een integraal cursusaanbod lumpsum samengesteld; waarbij beleid & strategie, personele- en financiële consequenties in onderlinge samenhang worden gebracht. De cursus bevat een aantal praktijkgerichte workshops en zal op 8 plaatsen in Nederland worden gegeven gedurende de periode mei november dit jaar. Voor verdere informatie 0800 392 33 36 (gratis).

Dyade Dienstverlening Onderwijs is dé dienstverlener voor onderwijsorganisaties op het gebied van administratie, beheer en bestuur. Dyade biedt ondersteuning en advisering op elk denkbaar gebied aan schoolbesturen en directies door heel Nederland. Dyade heeft ongeveer 2200 scholen als klant. Dyade heeft 550 mensen in dienst en werkt vanuit 9 vestigingen in Nederland.

//////

Nadere informatie verkrijgbaar bij:

Herman de Wild
Marketing & Communicatie
Tel.: 030 630 56 26


08 apr 04 11:39