BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 8 april 2004

TWINTIG KANDIDATEN DOOR NAAR VOLGENDE RONDE TOP OF THE POPS

Afgelopen zaterdag 3 april kwamen bijna 300 jongens en meiden naar BNN om auditie te doen voor Top of the Pops. BNN heeft alle banden bekeken en daaruit de twintig beste kandidaten geselecteerd. Vanaf zondag 11 april tot maandag 19 april staan de screentesten van deze kandidaten op www.bnn.nl en kan er gestemd worden. Wie moeten er volgens Nederland de nieuwe presentatoren van het populaire muziekprogramma worden?

Bezoekers van de site www.bnn.nl kunnen aangeven wie zij graag doorsturen naar de tweede selectieronde op zaterdag 24 april. Eind mei maakt BNN bekend wie de nieuwe gezichten zijn, maar in ieder geval is BNN op zoek naar een jongen en een meisje. Op de oproep reageerden in totaal 2100 mensen.

Top of the Pops is één van de meest succesvolle programma's van de BBC en bestaat ondertussen al veertig jaar. BNN zendt de chartshow vanaf september 2000 iedere zondag van 18.10 uur tot 18.55 uur uit. Top of the Pops besteedt aandacht aan de Nederlandse hitlijsten en wordt tweewekelijks in een speciale Top of the Pops-studio in Nederland opgenomen.

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl