Gemeente Amerongen


Nota integraal jeugdbeleid 2004-2008
De gemeente Amerongen is bezig met de voorbereiding van een nota integraal jeugdbeleid.
De nota is nodig om richting te geven aan het jeugdbeleid in de gemeente. De nota dient als communicatiemiddel en geeft aan welke kant de gemeente op wil, wat er al is in de gemeente en wat er nog moet gebeuren.
De gemeente weet natuurlijk vanuit ervaring en signalen uit de samenleving best een aantal zaken te noemen die niet goed gaan of die nog moeten gebeuren, maar zij wil graag van de jongeren zelf horen wat zij er van vinden. Waar hebben de jongeren in Amerongen behoefte aan, welke ideeën hebben zij, wat vinden zij goed in Amerongen of juist niet. Deze zaken zijn voor de gemeente van belang om het beleid op af te kunnen stemmen.
Wij nodigen alle jongeren in de gemeente Amerongen dan ook uit hun ideeën, wensen en/of opmerkingen bij de gemeente kenbaar te maken. Je kunt dit doen in de vorm van een email, een briefje of te reageren via de website van de gemeente Amerongen.
De website is te vinden onder: www.amerongen.nl en het postadres van de gemeente is: Postbus 1, 3958 ZT Amerongen. Als je mailtje wilt sturen kan dat via: w.vd.hatert@amerongen.nl