Lekstroom, 10.35 uur

Utrecht 08-04-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Onder invloed
NIEUWEGEIN In de nacht van woensdag op donderdag is een 31-jarige automobilist uit Utrecht geverbaliseerd voor het rijden onder invloed.

De man reed omstreeks 02.15 uur over de Buizerdlaan, waar hij werd gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de man hoogstwaarschijnlijk onder invloed was. Op het politiebureau blies hij 380 ug/l, waarop hij een proces-verbaal kreeg voor het rijden onder invloed en tevens voor het niet dragen van een gordel. Hij heeft een rijverbod van drie uur gekregen.

Winkeldiefstal
NIEUWEGEIN Op woensdagmiddag is een 38-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal.

Omstreeks 16.50 uur liepen de vrouw een winkel aan de Veldwade uit, zonder een aantal producten af te rekenen. Ze werd aangehouden door het winkelpersoneel en overgedragen aan de politie. De vrouw heeft een bekeuring van 125,- gekregen.

Winkeldiefstal
NIEUWEGEIN Op woensdagmiddag is een 55-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal.

Omstreeks 15.05 uur liep de vrouw een winkel aan de Passage uit, zonder een aantal producten af te rekenen. Ze werd aangehouden door het winkelpersoneel en overgedragen aan de politie. De vrouw heeft een bekeuring van 125,- gekregen.

Caravan in brand
VIANEN In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Wilhelminastraat een caravan geheel uitgebrand.

Omstreeks 00.20 uur ontdekte de eigenaar van de caravan, een 21-jarige man uit Vianen, de brand. Samen met zijn broer, een 31-jarige man uit Vianen, werden de omliggende autos rond de caravan weggehaald. Verschillende voertuigen en het woonhuis hebben brandschade opgelopen. Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand is onbekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Getuige(n) worden gevraagd contact op te nemen met politiedistrict Lekstroom: 0900-88 44.