Ingezonden persbericht


Robert Pijselman nieuwe CEO BWise Holding BV

s-Hertogenbosch, 8 april 2004 De Raad van Commissarissen van BWise Holding BV heeft Robert Pijselman (37) aangesteld als nieuwe CEO. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en internationalisering van BWise.

Robert Pijselman komt van de beursgenoteerde automatiseerder Triple P NV te Vianen (Nasdaq symbool TPPP) waar hij de functie van CEO bekleedde. Daarvoor was hij oprichter en (onder meer) vice president voor EMEA van Active Voice Corp., dat in 2001 door Cisco Systems werd gekocht.

Ik zie het als mijn primaire taak om de professionaliteit die de klantenkring van BWise mag verwachten te stroomlijnen met de groei die ons bedrijf momenteel doormaakt. zegt Pijselman. Een aantal beursgenoteerde ondernemingen heeft onlangs gekozen voor de oplossingen van BWise om deze te gaan gebruiken in combinatie met hun eigen auditor. Zo kunnen ze voldoen aan zowel de Amerikaanse Sarbanes-Oxley wetgeving als de Nederlandse code Tabaksblat. Met BWise software kan dit snel, efficiënt en in een continue proces worden ingebed in de organisatie.

Oprichter en voormalig CEO Tim Willems van BWise is benoemd tot President en zal zich volledig gaan concentreren op de internationalisatie van BWise. Hij zal de samenwerking met partners verder uitbreiden.

BWise heeft een uitgebreide portfolio van producten en diensten die ondernemingen in staat stelt om processen snel en efficiënt te documenteren, risico's te signaleren en deze gezamenlijk met de controlemechanismen te communiceren via het web. Door de eenvoudige user interface is de software van BWise direct beschikbaar te maken voor alle geledingen binnen de organisatie. Met behulp van de beoordelingsmodules kunnen fouten en verbeteringen snel gesignaleerd worden zodat de processen er direct op aangepast kunnen worden.

Over BWise

BWise is een innovatief Nederlands softwarebedrijf dat oplossingen levert voor de beheersing van strategische prestaties van een organisatie. Meer dan 1200 bedrijven en overheidsinstanties in binnen- en buitenland gebruiken de BWise-oplossing, waaronder Aalberts Industries, DSM, ASR Groep, Dexia Bank, Corus Group, Connexxion, Achmea, KLM en Rabobank. Meer informatie is te vinden op www.bwise.nl.

Meer informatie voor de redactie:

BWise

Annemarie Mikkers, Marketing en Communicatie specialist

telefoon +31 (0)73 646 4911

email: annemarie.mikkers@bwise.nl