Ingezonden persbericht


Jos Bosman aangesteld bij Newtel Essence als COO

Newtel Essence betreedt een nieuwe fase in haar ondernemerschap waarin zij haar positie in de Benelux verder zal verstevigen en zal uitbouwen

TER PUBLICATIE: 8 april 2004

VIANEN Jos Bosman is per 1 april jl. aangetreden als statutair directeur (COO) bij Newtel Essence en is in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en organisatieontwikkeling. Reden voor Bosman s aanstelling is de volgende fase waarin het bedrijf zich begeeft en waarin zij haar marktpositie in de Benelux verder wil verstevigen en wil uitbouwen op het gebied van Klantcontact Management, IP Telefonie en CRM.

Bosman (57) is meer dan dertig jaar werkzaam in de IT industrie en heeft gedurende die jaren o.a. directiefuncties bekleed bij Raet, Infostore/InterAccess, NCR, Baan Business Systems (Vanenburg) en meest recent bij T-Systems.

Verder bekleedt Bosman bestuursfuncties bij de FENIT, ICT-Telecom en het Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen; het NCD.

Bosman: Newtel Essence heeft zich in de afgelopen jaren een goede positie weten te verwerven en kan bogen op een groot aantal klanten. In de call- en contactcenter markt mag Newtel Essence zich inmiddels een belangrijke speler noemen. Een uitstekende basis voor het nemen van een aantal strategische stappen waarmee het bedrijf naar een hoger niveau wordt getild. Belangrijke begrippen hierbij zijn groei, verdere professionalisering en een versteviging van haar marktpositie in de Benelux. Ik vind het dan ook een geweldige uitdaging om hieraan mee te kunnen werken en daarmee aan het verdere succes van Newtel Essence.

Serge Poppes: Met de komst van Jos Bosman hebben wij de juiste man op de juiste plaats om Newtel Essence verder te laten doorgroeien. Met een goed Management Team naast ons en enthousiaste medewerkers om het in de praktijk ook allemaal waar te kunnen maken, zie ik de toekomst van Newtel Essence met vertrouwen tegemoet.

Poppes, oprichter en CEO van Newtel Essence, gaat zich voornamelijk richten op verkoop en relatiemanagement.

+++

Over Newtel Essence

Newtel Essence is een Nederlands bedrijf dat zich richt op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren. Met de behoeften van deze klanten/zakenpartners, inclusief de daarbijbehorende contactmomenten als uitgangspunt, combineert Newtel Essence in haar Klantcontact Management-oplossingen zowel informatie- als (tele)communicatietechnologie. Newtel Essence ondersteunt haar opdrachtgevers met advies, integratie en implementatie, opleidingen en onderhoud. Newtel Essence heeft een samenwerkingsovereenkomst met o.a. Avaya, Genesys, NICE en Siebel Systems. Meer informatie op: www.newtelessence.com



Ingezonden persbericht