Ingezonden persbericht


Persbericht

Introductie Aspect Customer Self-Service versie 7.0

Snelle implementatie, compatibiliteit met nieuwste spraaktechnologie en verbeterde self-service functionaliteit voor web- en spraaktoepassingen

Hooddorp, 8 april 2004 - Aspect Communications Corporation, marktleider op het gebied van enterprise customer contact center solutions, introduceerde onlangs Aspect Customer Self-Service 7.0. Deze customer self-service oplossing maakt onderdeel uit van de Aspect Uniphi-architectuur, ondersteunt de nieuwste serversoftware en -hardware versies van derden, en is compatibel met de huidige industriestandaarden voor spraakapplicatie-ontwikkeling en contact center connectiviteit. De verbeterde spraakfunctionaliteit en de uitgebreide support voor verschillende nieuwe standaarden en platformen maakt een soepel traject naar een meer open, flexibel en kostenefficiënt IVR-systeem mogelijk.

De Aspect CSS 7.0-omgeving ondersteunt openstandaarden zoals VoiceXML 2.0. Daarnaast stelt de applicatie ondernemingen en system integrators beter in staat met behulp van een gebruiksvriendelijke workflow tool, bestaande codes te hergebruiken om snel self-service klantcontact applicaties te ontwikkelen, te integreren en te implementeren in wereldwijde contact center IP- of PSTN-netwerken. Met CSS 7.0 kunnen organisaties wachtrijen, het percentage verloren telefoontjes en de lengte van telefoongesprekken eenvoudig verkorten. Hierdoor kan meer klantenservice worden geboden terwijl tegelijkertijd de openingstijden kunnen worden verlengd. Doordat een self-service applicatie veel standaard klantvragen omtrent leveringsstatus, klantinformatie, productdetails, etc. automatisch afhandelt, kunnen de contact center personeelskosten worden teruggebracht.

Aspect CSS 7.0 is een zeer complete IVR-oplossing en bevat functionaliteiten zoals geavanceerde spraakherkenning, text-to-speech, spraakidentificatie en web en fax integratiemogelijkheden. Aspect CSS is modulair opgebouwd en heeft een hoge mate van schaalbaarheid en flexibiliteit zodat organisaties eenvoudig nieuwe capaciteit en functionaliteit kunnen toevoegen. Naast de kostenbesparingen die organisaties kunnen realiseren door complexe klanttransacties te automatiseren, biedt Aspect CSS 7.0 klanten gemak, continue toegang en privacy, met de optie om de assistentie van een live agent in te roepen wanneer dat gewenst is.

Aspect CSS 7.0 bevat de volgende uitbreidingen:

* Support voor VoiceXML 2.0. Dit maakt het gemakkelijker bedrijfskritische spraakapplicaties te bouwen en te implementeren.
* Uitgebreider serverplatform support. De Aspect CSS 7.0 telefonieserver draait op Windows 2000. De run-time server maakt gebruik van het schaalbare Unix-gebaseerde platform en biedt nu tevens compatibiliteit met voorgaande releases.
* Verbeterde spraaktechnologie. De oplossing ondersteunt ScanSoft's OpenSpeech Recognizer 2.0 en Speechify 3.0 en Nuance 8 spraakherkenningsystemen.
* Schaalbaarheid. CTI-uitbreidingen stellen een run-time server in staat services te bieden voor meervoudige contact centers.
* Turnkey hardware support. De oplossing integreert bewezen telefoniekaarten van onder andere Aculab, Brooktrout en Intel/Dialogic.
* Flexibele keuze. Klanten kunnen kiezen tussen een softwarematige oplossing gebaseerd op industriestandaardplatformen of een turnkey systeem met alle benodigde hardware en software van Aspect.

Over Aspect Communications

Aspect Communications Corporation (Nasdaq: ASPT) is marktleider op het gebied van contact center software en services. De oplossingen van Aspect stellen organisaties in staat om de communicatie met hun klanten te managen en te optimaliseren. Aspect mag meer dan tweederde van de 50 grootste organisaties ter wereld (Fortune 50) tot haar klanten rekenen. Veel vooraanstaande organisaties in diverse branches, zoals transport, financiën, assurantie, telecommunicatie, retail en outsourcing alsmede grote overheidsorganisaties maken gebruik van de oplossingen van Aspect. De leidende positie van Aspect is gebaseerd op 19 jaar ervaring. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië (VS) en er zijn 24 Aspect-kantoren verspreid over 11 landen wereldwijd. Meer informatie over Aspect Communications kunt u vinden op www.aspect.com.



Ingezonden persbericht