2e persbericht van donderdag 8 april 2004

Eindhoven 08-04-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Getuigen gezocht na aantreffen gewonde vrouw

De politie in Woensel-Noord is op zoek naar mensen die weten wat er woensdagmiddag is gebeurd met een 58-jarige vrouw uit Eindhoven. De vrouw is rond 15.45 uur bewusteloos aangetroffen op het fietspad van de Boschdijk tussen Best en Eindhoven ter hoogte van de molen. Ze lag naast haar fiets. De vrouw is met diverse verwondingen aan armen en benen opgenomen in een ziekenhuis en is nog steeds niet aanspreekbaar. Mensen die weten wat er met de vrouw is gebeurd, kunnen bellen met de politie in Woensel-Noord via 0900-8844.

Gemert: Zes gewapende overvallen opgelost

Na een uitgebreid onderzoek heeft de politie van de afdeling Gemert-Laarbeek met de aanhouding van een 23-jarige Helmonder zes gewapende overvallen in Gemert (2), Aarle-Rixtel, Boekel, St. Oedenrode en Nederweert opgelost. De verdachte overviel supermarkten en bedreigde daarbij het personeel met een mes en een vuurwapen. Bij een huiszoeking in de woning van de verdachte werd het mes aangetroffen. De man heeft tot op dit moment drie overvallen bekend, waaronder één in Nederweert. De politie zet het onderzoek voort. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Leende: Bestelbus gestolen

Vanaf een parkeerplaats aan de Valkenswaardseweg is tussen woensdag 21.30 uur en donderdag 6.45 uur een witte Volkswagen bestelbus met het kenteken VF-09-ZG gestolen.

Bladel: Verkeerscontrole

Bij een verkeerscontrole op de Sniederslaan zijn tussen 10.15 en 11.15 uur zeven bekeuringen uitgeschreven. Ze gingen naar drie automobilisten die hun gordel niet om hadden, twee automobilisten die hun aanhangwagen niet correct hadden vastgemaakt aan hun auto, één bestuurder van een auto waarbij de trekhaak voor de kentekenplaat van de auto zat, en één bestuurder van een auto waarvan het kenteken niet leesbaar was.