Provincie Flevoland




Ondernemers ontmoeten Ondernemers

Het is bijna zover: op 8 april zullen naar verwachting ongeveer 250 Flevolandse ondernemers op het voormalige eiland Schokland netwerken, of speeddaten zoals het ook wordt genoemd. Ondernemers krijgen bij dit nieuwe evenement informatie over subsidiemogelijkheden van Rijk en provincie. En wat vooral belangrijk is: ondernemers kunnen aan de weet komen hoe divers en sterk het Flevolandse bedrijfsleven inmiddels is.

Andries Greiner, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Flevoland, zal de deelnemers op 8 april omstreeks 13.30uur welkom heten. Het belooft een boeiende dag te worden waarin twee themas centraal staan.

Zoals de naam Ondernemers ontmoeten Ondernemers al aangeeft is het eerste thema het ontmoeten van andere ondernemers in deze provincie, waarbij interessante zakelijke contacten kunnen ontstaan. Het tweede thema is innovatie. Wat betekent dit voor de ondernemer? Martin Stutterheim van Senter, het subsidieloket van het ministerie van Economische Zaken, en Hedwig Boerrigter van het Programma Management Europa van de provincie zullen informatie geven over de
(subsidie)mogelijkheden voor het bedrijfsleven op het gebied van innovatie. Wat ondernemers ook zal aanspreken zijn de
praktijkvoorbeelden van een aantal Flevolandse ondernemers die zich reeds op het innovatieve pas hebben begeven.

Ondernemers die zich nog niet hebben opgegeven voor Ondernemers ontmoeten Ondernemers, kunnen dat alsnog doen. Inschrijving kost 50 euro; voor dat bedrag krijgen de deelnemers een combinatie van nieuwe zakelijke contacten rijker, praktische kennis over innovatie en een netwerkbuffet.

Voor aanmelden en meer informatie kijk op oooflevoland.nl.