BROOKTROUT TECHNOLOGY, INC.

Loop zeker even langs bij Brooktrout op Voice World Europe '04

NEEDHAM, Massachusetts, April 7/PRNewswire/ -- Brooktrout Technology, Inc. kondigt aan dat het deelneemt aan de Voice World Europe 2004 conferentie.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

Waar: Voice World Europe 2004, Olympia Conference Centre, Londen, UK,

Stand: 30

Wanneer: 5-6 mei 2004

Wat: Brooktrout Technology zal optreden als een van de sponsors van de aanstaande Voice World Europe conferentie en zal ook deelnemen aan twee spreekbeurten tijdens de conferentie. Josh Adelson, Director of Market Development van Brooktrout zal 'Standaard spraakoplossingen' voorstellen op woensdag 5 mei om 15.00u en 'Opkomende architecturen voor spraaktoepassingen' op 6 mei om 14.00u.

In zijn lezing over opkomende architecturen voor spraaktoepassingen zal Dhr. Adelson het hebben over hoe de recente technologische vooruitgangen de architectuur van spraaktoepassingen veranderen. Hij zal uitleggen wat gehoste media processing is en hoe dit het spraaklandschap zal veranderen en hij zal beschrijven welke kenmerken gehoste media zeker moet hebben om doeltreffend te zijn in deze nieuwe omgeving. Hij zal omschrijven hoe dit ten goede komt aan toepassingsontwikkelaars en IT-organisaties voor bedrijven en waar de impact het eerst zal gevoeld worden. Dhr. Adelson beschrijft deze uitdagingen verder in zijn witboek: 'Spraak- en faxtoepassingen voorbij de PBX en in de IT-stroming plaatsen: de rol van gehoste media processing software.' U kunt dit witboek lezen op: http://www.brooktrout.com/whitepapers/pdf/hbm.pdf

Op stand 30 zal Brooktrout zijn bekroonde TR1000(tm) stem- en spraakplatform voorstellen, dat speciaal werd ontworpen om een brede reeks spraak-, IVR-, messaging en conferentietoepassingen te ondersteunen. Met 2 tot 60 kanalen per kaart zorgen de prestaties en de flexibiliteit van dit functierijke mediaplatform ervoor dat systemen zowel in dichtheid als in functionaliteit kunnen aangepast worden om te voldoen aan de huidige en veranderende behoeften van geavanceerde bedrijfs- en service providertoepassingen.

'Voice and Speech' ontwikkelaars kunnen ook meer over Brooktrout te weten komen en ze krijgen het verhaal achter de technologie, de tools en de ontwikkelingsondersteuning die ze nodig hebben om hun ontwikkelingstijd te versnellen, tijdens de komende Voice and Speech Developer Workshop van Brooktrout. De Workshop zal plaatsvinden in Boston, Mass., USA, 15-17 juni. Voor bijkomende informatie of om te registreren, surf naar:
http://www.brooktrout.com/events/developer(underscore)workshop/index.c fm.

Pers en analisten die geĂŻnteresseerd zijn om tijdens de Voice World Europe show met een kaderlid van Brooktrout te spreken, kunnen contact opnemen met Lida Joly op 32 2 658-5190 of lida@brooktrout.com.

Wie: Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterface, oproepbesturing en signaalbewerking die de ontwikkeling mogelijk maken van toepassingen, systemen en diensten voor zowel het New Network(tm) ('packet-based') en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). De strategie van het bedrijf bestaat erin om een partnership aan te gaan met zijn klanten en om nauw met hen samen te werken om hun levering van nieuwe toepassingen en diensten te helpen versnellen, om hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surf naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (NASDAQ: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, het New Network en TR1000 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contact:
Laura Often
+1 781-453-4858
loften@brooktrout.com
Lida Joly
+32 2 658-5190
lida@brooktrout.com

Web site: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

Contact: Laura Often, +1-781-453-4858, loften@brooktrout.com, of Lida Joly, +32-2-658-5190, lida@brooktrout.com, beide van Brooktrout Technology, Inc. Logo:
http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH AP Archive: http://photoarchive.ap.org PRN Photo Desk: +1-888-776-6555 or
+1-212-782-2840


08 apr 04 09:13