Ingezonden persbericht


ROC van Amsterdam Airport
Opaallaan 25
2132XV Hoofddorp

///PERSBERICHT///

ROC van Amsterdam Airport wint prijs

ROC van Amsterdam Airport heeft met een concreet plan van aanpak voor veiligheid en leefregels binnen de school de 2e prijs gewonnen in het door het ROC van Amsterdam uitgeschreven project "De Veilige School" .

In het plan van aanpak worden missie, visie en uitgangspunten van het onderwijs binnen ROC van Amsterdam Airport beschreven. Deze begrippen worden vervolgens verwoord in een aantal afspraken die men met elkaar binnen de school nakomt. Het juryrapport looft de brede opzet van het plan met aandacht voor zowel docenten als leerlingen.

///EINDE PERSBERICHT///

ROC van Amsterdam Airport verzorgt opleidingen op het gebied van Luchthaven & Luchtvaart: Luchtvaartdienstverlening (grond)steward(ess), International Aviation Services (Luchtvaartdienstverlening in 1 jaar), Luchtvaartlogistiek, Vliegtuigonderhoudstechniek. Maar ook: International Business Studies, Internationale Handel & Groothandel, Detailhandel, Toerisme en Volwassenenonderwijs. Binnen NLC Bedrijfstrainingen worden bedrijfsgerichte maatwerkopleidingen en medewerkersgerichte trainingen aangeboden. Voor meer informatie over ROC van Amsterdam Airport: raadpleeg onze website www.rocva.nl/airport of neem contact op met Peter Proost, hoofd Algemene Zaken/PR 023 56 93 615.


---- --