PERSBERICHT - 2004-03-01

Met o.a. Anatevka, Bob de Bouwer, Kareltje & Pet, Brum

Nieuwe familieshows in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn presenteert in 2004 nieuwe shows vol spanning, humor, fantasie, dans en acrobatiek. Nog maar een paar weken te gaan en dan is het zover: vanaf 9 april (Goede Vrijdag) kunnen gasten weer volop genieten van de wildwaterbanen en rollercoasters. En van de shows van Anatevka, de goochelkampioenen Carlijn en Henk Arnoldus, Kareltje & Pet en nog veel meer artiesten en acts. Zelfs Bob de Bouwer en Brum zijn te zien èn te ontmoeten.

De showkalender is heel afwisselend afgestemd op families. Zo zijn in het voorjaar op veel zondagen bekende artiesten te zien. Avonturenpark Hellendoorn is er trots op om het seizoen direct goed te beginnen met de show Compu 4 us van Anatevka, bekend van Fox Kids, en supergoochelaar Ronald Moray. Op 12 april (Tweede Paasdag) presenteert Anatevka de show, zingt en danst ze met kinderen uit de zaal terwijl Ronald allerlei mysterieuze goochelacts laat zien.

Op moederdag, vaderdag en Tweede Pinkstergast is Bob de Bouwer is de speciale gast in de nieuwe show van Kareltje & Pet Het Geheim van de gouden koffer. En op zondag 6 juni rijdt Brum de voorstelling binnen. Na afloop van iedere voorstelling is er gelegenheid om Bob de Bouwer en Brum te ontmoeten èn met hen (gratis) op de foto te gaan!

In de zomer presenteert Avonturenpark Hellendoorn Villa Kek en gedurende vijf weken de show Vlucht 7; op zoek naar het Grote Geluk. In Villa Kek kun je allemaal leuke dingen doen, het is een tent vol fun. Je ontmoet Kareltje & Pet en andere bijzondere vrienden als Kek de Spelletjesgek en Kale Koos alias Harige Harrie. In het najaar (de herfstvakantie) wordt er weer flink gegriezeld met Heksendoorn.

De rode draad door shows & entertainment in 2004 zijn de themas mystiek, familiefeest en griezelen. Hoe de shows er precies uit gaan zien, is op dit moment nog geheim. Er wordt nu hard gewerkt aan de decors, prachtige kostuums etc. Maar reken er maar op dat het flink feest is in dit nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn. Kom maar langs als je durft!

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 9 april t/m 31 oktober van 10.00 tot 17.00/18.00 uur. De entreeprijs vanaf 3 jaar is 16,00 per persoon en in juli en augustus 17,00 per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis evenals 55+ die op de vrijdag langs willen komen. Senioren (65+) en gehandicapten krijgen 50% per persoon korting op de normale entreeprijs. Kijk voor de exacte openingsdagen- en tijden op de website: www.avonturenpark-hellendoorn.nl