Gemeente Waalwijk

Sportaanbieder meld je aan!

Van 9 t/m 18 april 2004 vindt de eerste Nationale Sportweek plaats. Wellicht hebt u hierover al het een en ander gehoord via de landelijke media. De Nationale Sportweek is dé week waarin de sport in Nederland extra onder de aandacht van iedere Nederlander wordt gebracht.

Sporten is leuk en gezond. Ook weten we dat het de integratie en de sociale contacten bevordert. Toch zijn nog niet genoeg Nederlanders voldoende sportief actief. Daarom is de Nationale Sportweek in het leven geroepen. Om nogmaals, heel nadrukkelijk, te laten zien wat de sport in Nederland allemaal doet, hoe leuk het is om te sporten en hoe belangrijk het is om alleen of samen met anderen sportief actief te zijn.

In het kader van de Nationale Sportweek is door de Stichting Nationale Sportweek een website ontwikkeld: www.nationalesportweek.nl. Hierop kunnen alle sportieve evenementen die gedurende deze week plaatsvinden worden aangemeld. Tevens vindt u op deze site onder de knop 'Organiseren' ook veel ideeën en hulpmiddelen (zoals voorbeelden van andere activiteiten, artikelen, persberichten, kant-en-klare advertenties en informatie over het aanvragen van gratis promotiematerialen).

Sportaanbieders meld je aan!

Ook u kunt uw sportieve activiteit die in deze week plaatsvindt aanmelden op deze website. Dit kunnen reguliere activiteiten zijn maar ook speciaal door de vereniging georganiseerde activiteiten zoals: kennismakingslessen, (paas)toernooien, sportclinics, wandel of toertochten, open dagen, etc.

Het is belangrijk om uw activiteit(en) zichtbaar te maken. Naast de extra publiciteit die het voor u oplevert draagt u bij aan de aandacht die de sport, mede in het kader van de Nationale Sportweek, in de gemeente Waalwijk verdient.

Promotie in de lokale media

Graag blijft de gemeente Waalwijk op de hoogte van de activiteit(en) die u aanmeldt of reeds heeft aangemeld op de site van de Nationale Sportweek. Voorafgaand aan de Nationale Sportweek zal de gemeente Waalwijk hieraan namelijk extra aandacht besteden in de lokale media. Hiervoor kunt u uw activiteit(en) aanmelden bij Suzanne Poelman.

Bij voorkeur vragen wij u dit te doen via e-mail (spoelman@waalwijk.nl). Wanneer dit niet mogelijk is dan kunt u hierover ook telefonisch contact met haar opnemen (0416-638595).

Wij wensen u veel succes en plezier toe tijdens de Nationale Sportweek!