Gemeente Amersfoort

Openingstijden rond Pasen

datum: 29 maart 2004

Goede vrijdag (9 april) en Tweede Paasdag (maandag 12 april) zijn het stadhuis en de Informatiewinkel in Stadsinformatiecentrum De Observant gesloten. Op zaterdag 10 april zijn de afdeling publiekszaken en de Informatiewinkel wel gewoon geopend.

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort is gesloten op Goede Vrijdag. Er is wel gelegenheid tot cremeren en begraven. Tweede Paasdag is het kantoor eveneens gesloten en is er geen gelegenheid tot cremeren en begraven.

Het Centrum voor Natuur- en Milieu-Educatie (CNME) is gesloten op Goede Vrijdag, zaterdag en Eerste Paasdag. Maandag 12 april (Tweede Paasdag) is het CNME geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

De markten worden gewoon gehouden. Wooninformatiecentrum Woonkompas is dicht op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Het kantoor van de NV Parkeren is Goede Vrijdag gewoon geopend. Tweede Paasdag is het kantoor gesloten.

De ROVA haalt op Tweede Paasdag (maandag 12 april) geen huisvuil op. De inzameling van restafval in Stadstuin verschuift naar dinsdag 13 april, in Vermeerkwartier/Zonnehof naar vrijdag 9 april. In het Leusderkwartier en in
Hoogland/Vathorst/Rustenburg/Liendert/Soesterkwartier wordt het gft-afval op zaterdag 10 april ingezameld, net als het restafval in Zielhorst. Ook de afvalinzameling in Soesterkwartier noord verschuift naar zaterdag 10 april. Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan de inwoners van de betreffende wijken gewend zijn. De afvalcontainers moeten daarom op de dag van de inzameling voor 7.30 uur aan de straat staan. Voor vragen kunt u bellen met de ROVA, 422 85 00.