Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Achterhoekse campings trakteren kampeergasten met Pasen op gratis welkomstpakket

ZUTPHEN - 15 Achterhoekse campings bieden hun kampeergasten, die rond de Paasdagen minimaal drie nachten op hun camping verblijven, bij aankomst een gratis paaspakket aan.

Gratis paaspakket

In het Paasweekeinde van 9 tot en met 12 april ontvangen kampeergasten bij een verblijf van minimaal drie nachten een gratis paaspakket op de camping waar zij verblijven. Eén pakket per standplaats. Iedere camping geeft haar eigen invulling aan de inhoud van het pakket, maar op alle campings heeft het pakket een gelijke waarde. Het paaspakket wordt de kampeerder aangeboden door de camping waar ze te gast zijn.

Samenwerking

De 15 deelnemende campings zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband Kamperen in de Achterhoek onder aanvoe­ring van het Achterhoeks Bureau voor Toerisme. Gezamenlijk wordt nu voor het twaalfde achtereenvolgende jaar promotie gemaakt om meer kampeertoeristen naar de Achterhoek te trekken. De bedrijven liggen verspreid door de Achterhoek. Er zijn grote en luxe terreinen, maar ook eenvoudige, kleine campings, waar de eigenaar de gastheer is. Vanzelfsprekend zijn er ook campings hier weer net tussenin.

Overige acties

In 2004 staan er nog meer activiteiten op stapel. Zo is er o.a. een kinderweek in de meivakantie (24 april t/m 9 mei). Het gratis programmaboekje ligt half april bij de VVV s in de Achterhoek of is op te vragen bij onderstaand adres.

Informatiebrochure

Een informatiebrochure met uitgebreide inlichtingen over de deelnemende campings en de diverse acties is aan te vragen bij het Achterhoeks Bureau voor Toerisme, tel. 0900- 2692888 of via info@achterhoektoerisme.nl of via www.achterhoektoerisme.nl.


---



Ingezonden persbericht