Gemeente Zwolle

Nationale Sportweek: doet u ook mee?

Van 9 tot en met 18 april 2004 wordt in Nederland voor de eerste keer de Nationale Sportweek gehouden. Veel sportverenigingen en andere sportaanbieders organiseren in die week open dagen, toernooien, wedstrijden en speciale trainingen. Allerlei sporten, van dansen, kegelen, voetbal, fitness tot golf worden op die manier onder de aandacht gebracht. Sportwinkels bieden hun klanten tijdens de Nationale Sportweek bij besteding van ¤ 25,-- aan sportartikelen het Nationale Sportgeschenk aan.

Sociale contacten
Ook in Zwolle vinden gedurende de Nationale Sportweek tal van activiteiten plaats. Sporten is immers gezond, het bevordert de integratie en de sociale contacten én het biedt verenigingen en andere sportaanbieders een sterkere basis voor de toekomst. Juist de sport in de buurt en in de sportvereniging krijgt tijdens de Nationale Sportweek extra aandacht.

Oproep aan alle inwoners van Zwolle
Neem voor en tijdens de Nationale Sportweek eens een kijkje op www.nationalesportweek.nl. Daar kunt u opzoeken wat er wanneer in Zwolle te doen is. Wellicht vindt u het leuk een evenement te gaan bezoeken, of nog mooier, misschien heeft u ook wel zin om tijdens deze week actief iets aan sport te gaan doen. U kunt op de website zoeken op woonplaats, maar ook op datum, op tak van sport of op soort activiteit (bijvoorbeeld toernooi, winkelactie, schoolsport etc).


---