Politie Zuid-Holland-Zuid

09/04 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

09-04-2004 - Persberichten District I

BALDADIGHEID
DORDRECHT Vier jongens hebben een bekeuring gehad in verband met baldadigheid. De vier waren op donderdagavond 8 april 2004 in de Goudestein in Dordrecht en in ieder geval twee hingen aan een tak van een boom. Deze tak brak af. De jongens van 12 (2x), 13 en 14 jaar uit Dordrecht en Spijkenisse renden weg. Maar nadat agenten riepen kwamen ze terug. Ze kregen verbaal.

ILLEGAAL
DORDRECHT Bij een controle in een horecagelegenheid aan de Baanhoekweg in Dordrecht heeft de politie een in Nederland illegaal verblijvende vrouw gevonden. Medewerkers van de vreemdelingenrecherche gingen op donderdagavond 8 april 2004 samen met mensen van de arbeidsinspectie naar het restaurant. Ze namen vier personen mee naar het bureau. Daar bleek dat drie van de vier beschikten over goede papieren. De vierde, een 19-jarige vrouw zit nog bij de politie. Ze heeft inmiddels asiel aangevraagd.

ONGEVAL
HENDRIK-IDO-AMBACHT Bij een ongeval is een auto in het water geraakt. Een 42-jarige automobilist uit Hendrik-Ido-Ambacht reed op donderdagavond 8 april 2004 over de Antoniuslaan in Hendrik-Ido-Ambacht. In een bocht raakte hij de controle over zijn auto kwijt en het voertuig ging in de slip. Op de andere weghelft raakte de auto een ander voertuig en gleed het water in. De 42-jarige raakte licht gewond. De bestuurster (nadere gegevens niet bekend) van de andere auto had meer verwondingen. Brandweerlieden haalden haar uit het voertuig.

WAPEN
ZWIJNDRECHT Twee jongens van 14 en 15 jaar zijn aangehouden door agenten. Bij de politie kwam op donderdagmiddag 8 april 2004 de melding dat erbij de Stationsweg in Zwijndrecht twee jongens liepen met mogelijk een vuurwapen. Politiemensen vonden de verdachten uit Zwijndrecht. Een van de jongens had een zogenaamd balletjespistool bij zich.