AutoRai

9-4-2004

Chrysler Sebring Cabrio opnieuw bestseller in VS

De Chrysler Sebring Cabrio is voor de zesde keer in acht jaar de bestverkochte cabriolet in de Verenigde Staten. Bijna 300.000 Amerikanen kregen vorig jaar de sleutels van een splinternieuwe Sebring Cabrio overhandigd.

De Chrysler Sebring Cabrio is een van de weinige cabriolets die probleemloos plaats biedt aan vier volwassenen, zonder dat zij concessies hoeven te doen aan de bagageruimte. Chrysler biedt twee uitvoeringen aan van deze cabrio: LX en Limited. Er zijn twee benzinemotoren en twee transmissies beschikbaar: de 2,7-liter V6-motor met viertrapsautomaat met AutoStick®, en de 2,0-liter viercilinder met handgeschakelde vijfversnellingsbak. De auto heeft een uitstekend isolerende en geruisarme, gelaagde kap die is voorzien van een glazen achterruit met verwarming. Er is al een Sebring Cabrio vanaf 42.495,-.

Dit voorjaar komt Chrysler overigens in de unieke positie om haar klanten de keuze uit maar liefst drie verschillende cabrios te kunnen bieden. Naast de Sebring Cabrio zijn binnenkort ook een Chrysler PT Cruiser Cabrio en Chrysler Crossfire Roadster bij de Chrysler-dealer te verkrijgen.