Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds stabiele belegging

Amsterdam - april 2004 ­ Na een succesvolle start in het najaar van 2003 keert het Vastgoed Fundament Fonds voor de tweede keer dividend uit. Tijdens de op 8 april gehouden jaarvergadering is het uit te keren dividend bepaald op Euro 1,04. De aanvangskoers van de aandelen van het Vastgoed Fundament Fonds was Euro 50,--. De koers is inmiddels gestegen naar Euro 58,50. Dit betekent een waarde vermeerdering van 17% voor de beleggers die in september zijn ingestapt.

Het totaal belegde vermogen van het Vastgoed Fundament Fonds is per 1 april 2004 Euro 20.8 miljoen. Het eigen vermogen bedraagt Euro 12.2 miljoen. Naast de beleggingen in beursgenoteerde vastgoedfondsen heeft het Vastgoed Fundament Fonds inmiddels een zevental panden aangekocht. In 2004 zullen er wederom verschillende panden worden aangekocht.

Het Vastgoed Fundament Fonds NV is een stabiele belegging waarbij de (particuliere) beleggers kunnen profiteren van de voordelen van beleggen in vastgoed. Het fonds is laagdrempelig en geschikt voor alle inkomens. Het dividend wordt vier keer per jaar uitgekeerd. Het Vastgoed Fundament Fonds is een niet-beursgenoteerd fonds, waarvan de aandelen wel dagelijks verhandelbaar zijn. Het fonds belegt voor 1/3 in indirect vastgoed en 2/3 in direct vastgoed.

Het Vastgoed Fundament Fonds wordt actief beheerd door Annexum Invest. Annexum Invest is bekend door een aantal succesvolle vastgoedbeleggingen. De meest recente is De Planeet C.V. Annexum is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum biedt beleggers de mogelijkheid te participeren in goede vastgoedbeleggingen.