Politie Zeeland


O-3070-2004 DIEFSTAL UIT AUTO

In de Elstarstraat in Kapelle werd in de nacht van donderdag op vrijdag een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd een tas met boeken weggenomen, die later in zijn geheel op een veldje achter de Elstarstraat werd teruggevonden.


O-3071-2004 CAMPERS OPENGEBROKEN

In de nacht van donderdag op vrijdag werden op parkeerplaats Selnisse, op de A58 bij
's-Heer Arendskerke, drie campers van overnachters opengebroken.
Uit de campers werden o.a. persoonlijke papieren, kleding, sieraden, zonnebrillen fotoapparatuur en geld weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.


Z-3072-2004 VRACHTWAGENCOMBINATIE TEGEN VERKEERSINSTALLATIE

Een 47-jarige man uit de gemeente Terneuzen reed vrijdag omstreeks 07.20 uur met zijn vrachtwagencombinatie tegen een verkeerslichtinstallatie op de kruising N253 / Langeweg / Eversdam bij Westdorpe.
Hij reed over de N253, komende uit de richting van Westdorpe. Tijdens het rijden was de kipinstallatie van de oplegger in werking getreden. De container die op de oplegger stond ging omhoog en ramde de portaalverlichting van de verkeerslichtinstallatie op de kruising. De verkeerslichtinstallatie kwam op het wegdek terecht en werd geheel vernield. De weg werd i.v.m. opruimwerkzaamheden verschillende uren afgezet en het verkeer werd omgeleid. De container op de oplegger raakte beschadigd.


W-3073-2004 MISTLAMPEN VAN AUTO GESTOLEN

In de nacht van donderdag op vrijdag werden van een personenauto in de Cort van der Lindenlaan in Vlissingen de mistlampen gestolen.
De waarde van de lampen is onbekend.


W-3074-2004 WOONKAMERRUIT VERNIELD


In de nacht van donderdag op vrijdag werd van een woning in de Schorerstraat in Arnemuiden een woonkamerruit vernield.

Het schadebedrag is onbekend.


Z-3075-2004 AUTOMOBILISTE RAMT HOUTEN PAAL

In de 's-Gravenstraat in Clinge reed vrijdag om 07.20 uur een 53-jarige automobiliste uit Sint Gilles Waas met haar personenauto tegen een houten paal op de hoek van de straat.
Zij kwam uit de richting van de kerk en had geen erg in de houten paal die op de hoek van de straat stond. De paal stond volledig in de voorzijde van de auto. De vrouw klaagde over een pijnlijk hoofd, maar hoefde voor zover bekend niet naar een ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd.