Gemeente Best

14-01-2004
Doe mee met de Nationale Sportweek

Doe mee met de Nationale Sportweek

Van 9 tot 18 april wordt de Nationale Sportweek gehouden. Veel sportverenigingen en andere sportaanbieders organiseren in die week open dagen, toernooien, wedstrijden en speciale trainingen.

De gemeente doet graag mee aan deze Nationale Sportweek. Sporten is immers gezond, het bevordert de integratie en de sociale contacten én het biedt verenigingen en andere sportaanbieders een sterkere basis voor de toekomst. Juist de sport in de buurt en in de sportvereniging krijgen tijdens de Nationale Sportweek extra aandacht.

Oproep aan sportverenigingen en andere sportaanbieders Doe als sportaanbieder mee met de Nationale Sportweek en plan een activiteit in deze week. Meld uw activiteit aan bij de gemeente Best en op de website van de Nationale Sportweek. Op deze website vindt u ook voorbeelden van activiteiten en promotiemateriaal. De gemeente zal tijdens de Nationale Sportweek spandoeken ophangen en uw activiteiten promoten, onder andere via deze website.

Kennismakingscursussen voor schooljeugd
De gemeente organiseert voor de Bestse schooljeugd (basisscholen) in de periode van 8 maart tot en met 18 april weer kennismakingscursussen van diverse sporten. Via deze korte cursussen kunnen de kinderen bewuster kiezen voor een bepaalde tak van sport. Samen met de verenigingen, die zes weken lang lessen verzorgen, wordt een kennismakingspakket samengesteld. Zodra de cursussen vastgesteld zijn worden ze op deze website bekend gemaakt.

Meer informatie?
Meer informatie en aanmelden kunt u bij de heer B. Vossen, beleidsmedewerker Sport en Recreatie, afdeling Maatschappelijk Welzijn, telefoon: 0499 - 360476, e-mail: b.vossen@gembest.nl