Gemeente Best

18-03-2004
Aanmelden voor Nationale sportweek van 9-18 april

Nationale Sportweek van 9-18 april

Op vrijdag 9 april gaat de Nationale Sportweek van start en zal afsluiten op zondag 18 april. Bedoeling van de week is om sport en bewegen een week lang in het zonnetje te zetten en extra aandacht te vragen voor de sport. Ook in Best doen we mee met de nationale sportweek.
In die week vinden bijvoorbeeld de afsluitende lessen plaats van de schoolsport kennismakingscursussen.
Ruim 275 basisschoolkinderen doen momenteel mee met introductiecursussen bij atletiek, taekwondo, gymnastiek, kleuterjudo, jeugdjudo, zelfverdediging, skaten, handbal, korfbal, streetdance, minipolo, jeu de boules en volleybal.
De LOB-TV zal beelden van deze sportieve kinderen in actie maken. Ook als u als school, vereniging of instelling in die week sportieve activiteiten organiseert, vragen wij u dit aan ons door te geven en aan te melden op de website www.nationalesportweek.nl. Het is niet nodig hiervoor nieuwe activiteiten te organiseren; het paastoernooi van de voetbalvereniging, schooltoernooien, kampioenswedstrijden buurtsportactiviteiten, activiteiten in het zwembad etc kunt aanmelden In ruil voor aanmelding op de website krijgt de organisator van de activiteit een pakket toegestuurd met daarin een spandoek, enkele inprintbare posters, T-shirts en diverse andere goederen om de activiteit dat beetje extra bekendheid mee te geven

Aarzel niet! Bestel de spandoeken en meldt uw activiteiten aan op www.nationalesportweek.nl.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij de buurtsportwerker Jacky den Bol (477461) of de beleidsmedewerker sport, Bart Vossen (360476)