Gemeente Voorburg-Leidschendam


Promotiecampagne website

Persbericht, Leidschendam-Voorburg, 8 april 2004
---

Na de paasdagen gaat de promotiecampagne rond de internetsite van de gemeente Leidschendam-Voorburg van start. Van begin april t/m eind juni zullen advertenties, posters, driehoeksborden en mupis ingezet worden om www.leidschendam-voorburg.nl nog beter op de kaart te zetten onder inwoners van onze gemeente.

Het college ziet digitale dienstverlening als één van de speerpunten, het ambitieniveau van de gemeente is hoog. Burgemeester van Haersma Buma: Onze internetsite voorziet bezoekers 24 uur per dag, 7 dagen per week van actuele informatie. Uit statistieken blijkt echter dat een aantal mensen in de gemeente, ondanks de vele mogelijkheden, nog steeds geen bezoek brengt aan www.leidschendam-voorburg.nl. Daarom is het hoog tijd om inwoners te wijzen op de mogelijkheden die onze website hen biedt en het gemak dat het hen kan opleveren.

Kan niet missen
Een aantal voordelen van dit communicatiemiddel: actueel, snel, toegankelijk, dienstverlening tot in huis, dag en nacht bereikbaar. Door de toegenomen digitalisering van de dienstverlening is een bezoek aan het Servicecentrum voor een groeiend aantal producten niet meer nodig.
Daarom adverteren we met de toepasselijke pay-off: www.leidschendam-voorburg.nl, uw gemeentehuis thuis.