Ingezonden persbericht


Den Haag, 9 april 2004

T-Mobile zoekt beste penaltyschutter van Nederland

T-Mobile is hoofdsponsor van UEFA Euro 2004 in Portugal en is op zoek naar de beste penaltyschutter van Nederland. Vanaf 10 april organiseert T-Mobile daarom de T-Mobile Penalty Trophy. In de komende weken vinden bij dertig voetbalverenigingen in Nederland de voorronden plaats voor de T-Mobile Penalty Trophy. Per voorronde worden de beste schutters van de A,B, C en D jeugd (11-18 jaar) geselecteerd voor de landelijke finale op zaterdag 5 juni naar het Olympisch Stadion te Amsterdam om het tegen elkaar op te nemen. De winnaars van elke leeftijdscategorie winnen kaarten voor een wedstrijd van het Nderlands Elftal tijdens UEFA Euro` 2004.

Nederland staat niet bekend om zijn koelbloedige penaltyschutters. T-Mobile wil daar verandering in brengen door de talenten voor de toekomst uit te dagen om zich te bewijzen als de beste strafschoppenspecialist van Nederland. De winnaars gaan naar Portugal om het Nederlands Elftal aan te moedigen.

Mobiel strafschopgebied
Naast de jeugdige voetbaltalenten wil T-Mobile ook anderen de kans geven zich te bewijzen als penaltyspecialist. T-Mobile zal daarom in de komende weken op verrassende plaatsen opduiken om daar een mobiel strafschopgebied uit te rollen. De winnaars van deze wedstrijden maken ook kans op een reis naar Portugal.

T-Mobile in Nederland

T-Mobile heeft in Nederland 2 miljoen klanten (januari 2004) en is daarmee de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile Netherlands is partner in sport van NOC*NSF en ondersteunt daarmee het Nederlands Olympisch Team op weg naar de Olympische Zomerspelen in Athene. T-Mobile International is hoofdsponsor van UEFA Euro 2004 in Portugal. T-Mobile Netherlands is hoofdsponsor van de TMF Awards.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Liselore Stuut
PR Manager
Tel: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl