IMPACT RETAIL BV

It's & Modern Electronics helpen gedupeerde consument Megapool

PERSBERICHT PERSBER

ICHT

It's en Modern Electronics helpen gedupeerde consument Megapool.

It's en Modern Electronics hebben besloten om de Megapool klanten te hulp te schieten door alle garantie- en reparatie verplichtingen over te nemen van alle bekende merken die It's en Modern voeren.

Alle klanten die bij Megapool een product hebben gekocht en aanspraak kunnen maken op de fabrieksgarantie kunnen na het faillissement terecht bij de winkels van It's en Modern. Alle gedupeerden kunnen zich met de aankoopbon melden bij een van de 140 winkels van beide organisaties welke gevestigd zijn door heel Nederland.

It's en Modern, beide dochter van het winkelconcern Vendex KBB, zijn de grootste en sterkst georganiseerde winkelketens op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Omdat zij al jarenlang advies, service en garantie hoog in het vaandel hebben staan, vinden zij het niet meer dan passend om de consument in dit geval uit de brand te helpen.

Afgelopen weken is er veel negatieve publiciteit geweest over de elektronicabranche. Door de marktontwikkelingen zie je scherpe prijsstelling bij veel winkelketens terug. De hedendaagse consument vraagt om meer dan een scherpe prijs alleen en kiest liever voor winkelformules die een lage prijs kunnen combineren met een goed advies en betrouwbare service. Zowel It's als Modern zijn door een gezonde bedrijfsvoering tijdens de afgelopen jaren in staat om aan deze wensen tegemoet te komen.

It's en Modern komen hiermee de gedupeerden van Megapool tegemoet, zodat de consument niet de dupe hoeft te worden en als nog van zijn aankoop kan genieten.

Voor meer informatie over dit persbericht kan de redactie contact opnemen met: IMpact Retail BV, t.a.v. mw. E. Haans-van de Weijer, B. v. Bloklandstraat 14, 5042 PM Tilburg, tel: 013-5945200, fax:
013-4631935.


09 apr 04 15:12