Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Buiten Bubbelen met Pasen aan Scheveningse strand

Luxe buitenwhirlpool bij Strandpaviljoen Blue Lagoon

voor iedereen toegankelijk

Scheveningen, 9 april 2004

Vanaf dit paasweekeinde is het mogelijk om bij Strandpaviljoen de Blue Lagoon te Scheveningen, te genieten in een luxe buiten bubbelbad van Sunrise Spas. Deze jacuzzi, die een constante temperatuur heeft van 40 graden Celcius, staat op het terras tussen de palmbomen, zodat bezoekers zich even in een andere wereld wanen.

Buiten Bubbelen bij Blue Lagoon

De Blue Lagoon is het eerste strandpaviljoen in Nederland, dat een buitenwhirlpool heeft, waarin bezoekers heerlijk kunnen genieten van het warme water en de masserende stralen. Of het nu goed of slecht weer is. Hiermee wil de Blue Lagoon haar tropische, luxe uitstraling kracht bijzetten. "De Blue Lagoon is inmiddels bekend om het goede eten, de wintervaste palmbomen en bonzai bomencollectie", aldus eigenaar Peter Ludovici. "Wij willen nu onze bezoekers verwennen met deze Sunrise Spa, waarin men heerlijk kan ontspannen onder het genot van een drankje. Juist op de wat minder warme dagen moet dit één van onze nieuwe publiekstrekkers worden", aldus Ludovici.

Sunrise Spa

De buitenwhirlpool komt uit Canada en wordt geïmporteerd door het Haagse Aqua Vivenda b.v., die sinds enkele jaren de Benelux importeur is van dit Canadese merk Sunrise Spas. Deze bubbelbaden staan bekend om hun ontspannende werking: door het warme water wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de masserende werking van de stralen werkt relaxerend voor de spieren en scherpt de geest aan. Het exemplaar dat bij de Blue Lagoon staat heet de Sunspot en kost ¤ 6.350.

Voor meer informatie, zie www.aquavivenda.nl


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (