Politie Zeeland


W-3077-2004 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Vrijdagochtend rond 11.15 uur vond er op de Schroebrug in Middelburg een aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een personenauto.
De 28-jarige bestuurder van de vrachtauto uit de gemeente Veere reed over de linker rijstrook op de Schroebrug, gaande in de richting van de Schroeweg.
Toen hij van de linkerrijstrook naar de rechterrijstrook wisselde kwam hij in aanrijding met de, rechts van hem rijdende, 71-jarige bestuurder van de personenauto uit Middelburg.
De personenauto werd door de vrachtauto door de burgleuning het fietspad opgeduwd.
De bestuurder van de personenauto en zijn inzittende bleven ongedeerd. De auto raakte zwaar beschadigd.
De vrachtauto raakte licht beschadigd. Tegen de 28-jarige vrachtwagenchauffeur werd proces-verbaal opgemaakt.
Toen de bestuurder van de vrachtauto een tijdje na de aanrijding vanaf de Schroeweg de Schroebrug opreed negeerde hij de dalende slagbomen van de brug.
De kraan, die op de vrachtauto stond, raakte een slagboom. De slagboom raakte hierdoor beschadigd.
Het rijbewijs van de 28-jarige man werd tijdelijk ingenomen.


Z-3078-2004 VERNIELING AUTO

Vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 14.05 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Schuttershofweg in Terneuzen.
De auto werd aan de rechter voorzijde bekrast. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


Z-3079-2004 WINKELDIEFSTAL

Vrijdagmiddag rond 15.50 uur is een 19-jarige man uit Terneuzen aan de Lange Kerkstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had bij de C&A in Terneuzen kleding met onbekende waarde weggenomen. Bij zijn aanhouding bleek dat hij bij de Schoenenreus in Terneuzen schoenen met onbekende waarde had weggenomen.
De man kreeg een dagvaarding.


O-3080-2004 DIEFSTAL UIT VERENIGINGSGEBOUW

Tussen donderdagmiddag 17.00 uur en vrijdagochtend 08.30 uur is er ingebroken in een verenigingsgebouw / buurtgebouw in 's-Gravenpolder.
Uit het gebouw werd computerapparatuur met nog onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot het pand werd geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-3081-2004 DIEFSTAL MOBIELE TELEFOON

Tussen donderdagmiddag 17.45 uur en donderdagavond 20.15 uur is een 21-jarige vrouw uit Oost-Souburg in een school in Vlissingen bestolen van haar mobiele telefoon.
De vrouw had haar tas, tijdens een examen, in het examenlokaal op een stoel gezet. Toen ze haar tas weer pakte bleek dat er waardepapieren en een mobiele telefoon met onbekende waarde uit haar tas waren weggenomen.





Politie Zeeland