Ingezonden persbericht

Kunstgalerie Imprint Art opent haar deuren in Deventer

nieuwe kunstgalerie, moderne kunst

DEVENTER, 20040316 -- Op 10 april wordt aan de Grote Overstraat 50-52 te Deventer de nieuwe kunstgalerie "Imprint Art Gallery" geopend. In de galerie wordt werk getoond en verkocht van zowel beginnende als gevorderde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Sculpturen, schilderijen, prints, foto's en multimedia krijgen een plek in deze galerie.


Sabine Bevers en Laura Hughes, beiden werkzaam in de galerie, creeeren een laagdrempelige omgeving, waarin men onder het genot van een drankje en muziek rustig en ontspannen kan rondkijken. Door het exposeren van interactieve kunst, het organiseren van workshops en het organiseren van tentoonstellingen voor en door volwassenen, kinderen en bejaarden, spreekt Imprint alle doelgroepen aan.

Zowel het winkelend publiek als de kunstverzamelaar kunnen bij Imprint Art Gallery een kunstwerk aanschaffen in iedere prijsklasse. De nadruk ligt op moderne/abstracte kunst. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen, terwijl ouders rondkijken, zelf aan de slag op kunstgebied. Ook bedrijven kunnen bij Imprint Art Gallery terecht voor een kunstaankoop-advies op maat. Voor advies kan men contact opnemen met Imprint, waarna een bezoek wordt gebracht aan het bedrijf, een advies wordt uitgebracht, en binnen het budget passende kunstwerken worden uitgezocht.

Op de openingsavond, die voor genodigden en pers/geinteresseerden toegankelijk is; krijgt men 5% korting bij aankoop van een kunstwerk.

Op 10 april is er vanaf 20:00 een openingsfeest, en vanaf dinsdag 13 april is Imprint Art Gallery open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11:00 's ochtends. Op zondag is Imprint geopend vanaf 14:00 uur.

Imprint Art Gallery
Grote Overstraat 50-52
Deventer

Imprintart@hotmail.com




Ingezonden persbericht