MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

TMF Awards

DUTCH DUETS OP DE TMF AWARDS 2004
Marco&Do en Spike van Di-rect&ADHD treden op!

Bussum, 12 maart 2004
Marco Borsato is voor de negende achtereenvolgende keer aanwezig op de TMF Awards. Dit jaar treedt hij samen op met Do die beiden zijn genomineerd voor een Award voor resp. Best Male en Best Female Artist Nationaal. Gaat het Marco wederom lukken om voor de negende keer deze Award in de wacht te slepen of kiest de kijker dit jaar voor publiekslieveling Frans Bauer?
Spike van Di-rect treedt op 10 april speciaal voor de TMF Awards op met de nieuwste HipHop formatie van Brainpower: ADHD. Di-rect is dit jaar zelfs genomineerd voor twee Awards: Best Rock en Best Video. Brainpower kan een Award krijgen voor Best Urban. Vorige week werd al bekend gemaakt dat de Sugababes, Blue en Kurt Nilsen optreden tijdens de TMF Awards.

Marco&Do
Marco Borsato heeft al talloze hits op zijn naam staan. Alle acht voorgaande jaren sleepte hij dan ook de award voor beste zanger nationaal binnen. Na het duet Wereld zonder jou met Trijntje Oosterhuis in 1997, staat Marco nu hoog in de hitlijsten met Voorbij samen met zangeres Do. Zij brak vorig jaar internationaal door met het nummer Heaven.

Di-rect&ADHD
Na de release van de single Just the way I do in 2001 scoorde Di-rect hit na hit met Inside my head, Free en Adrenaline. Don't kill me tonight is het nieuwste succes van de vier jonge heren. Naast een optreden van de groep zelf zal band-lid Spike een duet ten gehore brengen met ADHD, de nieuwste Nederlandse hiphop formatie. De groep bestaat uit Brainpower, Dicecream, Man!ak en TLM. Na zijn solo-succes is Brainpower nu samen met drie vrienden bezig Nederhop voor eens en altijd op de kaart te zetten. Tot nu toe is er van deze groep weinig bekend, we zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat van deze samenwerking.

Tot aan de Awards is in het programma And the nominees are iedere werkdag om 19.00 uur te volgen wie de genomineerden in de verschillende categorieën zijn. Marco Borsato is maandag 15 maart te gast in de studio en Do is 17 én 18 maart in de uitzending.

Voor het tweede jaar is T-Mobile de hoofdsponsor die deze waanzinnige show mogelijk maakt. Naast T-Mobile heeft ook McDonalds haar naam verbonden aan de TMF Awards 2004.

Noot voor de redactie (