TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-04-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 10 april
Radio 2 ­ 16.00 uur


HENK WESTBROEK BEZOEKT TROS MUZIEKCAFÉ

In TROSMUZIEKCAFÉ van zaterdag 10 april a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer zanger Henk Westbroek in het studiocafé. De zanger, presentator, liedjesschrijver en voormalig politicus heeft een nieuwe album opgenomen en brengt een nummer ervan ten gehore in TROS MUZIEKCAFÉ.

Verder maakt Lenny Kuhr haar opwachting in TROS MUZIEKCAFÉ en komt een aantal nummers zingen van haar inmiddels twintigste album. De teksten zijn van Rob Frank en Herman Pieter de Boer, de muziek van Gerard de Graag en Lenny zelf. Het is een heel persoonlijk album geworden.

Ten slotte in TROS MUZIEKCAFé een optreden van een echte feestband: Check Out The Zydeco. Ze komen uit Nederland en bestaan alweer sinds 1988. De accordeon speelt een belangrijke en opzwepende rol in hun muziek. Zaterdag komen we alles te weten over cajun en zydeco. Uiteraard laten ze vooral hun muziek spreken.

De komende weken verwacht TROS MUZIEKCAFÉ de volgende artiesten: Boudewijn de Groot, Ricky Koole, Daniël Sahuleka, Ino, Hans Theessink Kasper van Kooten, Esther Hart, Marianne Weber, Ruben Hoeke Bluesband Andrea van Otterloo en The Zombies (Colin Blunstone & Rod Argent).
TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.