Ingezonden persbericht


De Troubadour

h d e n b e r g

Persbericht

(verstuurd op 04-04-04)

BACK-4-MORE SWINGT IN DE TROUBADOUR

Hardenberg-, Zaterdag aanstaande vanaf 21.00 uur is het weer zover. Het horecafestival Hardenberg Swingt met negen bands in evenzoveel Hardenbergse horecabedrijven. Elders in de regio zijn dergelijke festivals al jaren geleden uit de programma s geschrapt omdat ze organisatorisch niet meer haalbaar waren. In Hardenberg swingt zaterdag iedere kroeg weer als vanouds. Wellicht is dat te danken aan de oprichting van de Stichting OMA ( Ondersteuning Muziek Activiteiten ) waarin de gezamenlijke horeca uit het centrum van Hardenberg is verenigd. De stichting coördineert de organisatie, heeft contact met de optredende band en treedt namens de organisatie naar buiten. OMA kan als een absolute aanwinst voor Hardenberg gezien worden.

Het spoorboekje van aanstaande zaterdag: Café Brinkman: Ruben Hoeke, Grand Café De Pierewaaier: Johan & Fred, Grand café De Troubadour: Back4More, Café The Pub: 1st Avenue, Café Bar Old Inn: The Rollaters, Café Marktzicht: Not Fade Away, Restaurant Da Vinci: La Rosa, Poolcentrum Time Out: Ticket to Go, Café Den Herdenberger: Chicago Mike & The Big Beans from Fryslân.

Met ingang van zaterdag zijn er voor de activiteiten van OMA nieuwe consumptiemunten in gebruik bij alle deelnemende bedrijven. De oude munten zijn m.i.v. zaterdag niet meer geldig. Entreebuttons voor alle deelnemende bedrijven en bands zijn á 7 Euro verkrijgbaar bij alle deelnemende bedrijven en gelden vanaf 01.00 uur ook als entreebewijs bij Popcentrum Podium waar Hot Radio een megaparty geeft. Tussen 01.00 en 04.00 uur rijden er gratis pendelbusjes vanaf De Troubadour naar Podium. Uitgebreide bandinfo is te vinden op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.