Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g

Persbericht (04-04-04)

TEENAGEPARTY & HOT-RADIO IN PODIUM

Aanstaande zaterdag (10 april) tussen 19.00 en 23.00 uur is Popcentrum Podium weer helemaal van de teenagers in NO Overijssel. De 'Teenageparty' heeft sinds kort een bijnaam. Het feest heet nu ook wel: 'De-het-dak-mag-er-af-party'. Het inmiddels populaire feestje is de maandelijkse Podium- discoparty voor 16-minners van 12 tot en met 15 jaar. Steeds van 19.00 tot 23.00 uur met de beste jocks, het mooiste licht en de coolste muziek. Speciaal voor de gasten van de Teenageparty presenteren de technici van het radiostation Hot Radio -die voor hun nachtelijke megaparty dan al aanwezig zijn- tussen 19.00 en 23.00 uur al hun haar spectaculaire lasershow in onze Theaterzaal. Je komt als teenager die avond oren en vooral ogen tekort.

Geachte relatie; zou u de volgende noot in het artikel/bericht willen meenemen?

"Chauffeurs die de teenagers komen brengen en halen worden vriendelijke verzocht niet op de openbare weg (Jan Weitkamplaan) te gaan 'laden'en 'lossen'. Achter Popcentrum Podium is een grote parkeerplaats. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de Teenageparty ook voor de andere weggebruikers veilig blijft."

Vanaf 23.00 uur a.s. zaterdag staat Popcentrum Podium helemaal in het teken van de 'Hot Radio Megaparty'. De Theaterzaal zal onherkenbaar worden want Hot Radio neemt een lasershow mee die z'n weerga niet kent. Daarnaast komen de beste deejays, is het promoteam aanwezig, zijn er honderden give-aways en natuurlijk de meest actuele musictrends en de leukste goodies. Vanaf 01.00 uur zal het helemaal een gezellig feest worden als dan ook de bezoekers van het horecafestival 'Hardenberg Swingt' binnen zullen stromen. Tussen 01.00 en 04.00 uur rijden er namelijk gratis busjes vanaf ons muziekcafe De Troubadour naar Podium. Alle informatie is na te lezen op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.Ingezonden persbericht